Buzz

Πόσο... Creeper είναι ο Σάια ΛαΜπεφ;

στα 10

Με τη λέξη «creeper» γραμμένη με μελάνι στους κοιλιακούς του, ο Σάια ΛαΜπεφ ετοιμάζεται για τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Αγιερ.

Πόσο... Creeper είναι ο Σάια ΛαΜπεφ;

Ο Ντέιβιντ Αγιερ υπέγραψε, πριν τέσσερα χρόνια, μια από τις ωραιότερες, πιο εσωστρεφείς και σκεπτόμενες πολεμικές ταινίες, το «Fury», με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ και τον Σάια ΛαΜπεφ να δίνει, όπως πάντα, μια εκπληκτική ερμηνεία, αντιστρόφως ανάλογη με τη φλυαρία του δημόσιου προφίλ του.

Διαβάστε ακόμη: Ας μείνει στην οικογένεια. Πρώτη εικόνα με τον Σάια ΛαΜπεφ στο ρόλο του πατέρα του Σάια ΛαΜπεφ στη βιογραφία του Σάια ΛαΜπεφ

Τώρα, με την παρένθεση του «Bright», ο Ντέιβιντ Αγιερ ετοιμάζεται ξανά για το σινεμά, με το «The Tax Collector» και πρωταγωνιστή τον Σάια ΛαΜπεφ ως, όπως φαίνεται, πολύ, πολύ κακό παιδί. Η ταινία είναι αυτόν τον καιρό σε γυρίσματα, αλλά τίποτε δεν είναι γνωστό για την υπόθεσή της. Ο ίδιος ο Αγιερ πόσταρε μια πρώτη φωτογραφία του σταρ του, «λερωμένου» από την κορυφή ως τα νύχια, με τη λέξη «creeper» να φιγουράρει, με μαύρα κεφαλαία, πάνω στους κοιλιακούς του.

Και, ναι, αυτή η πρώτη εντύπωση μας αρέσει, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που ο Ντέιβιντ Αγιερ έχει κερδίσει μέσα στα χρόνια. Περιμένοντας περισσότερα, θα συναντήσουμε τον Σάια ΛαΜπεφ κρατώντας ρακέτα, στο «Borg vs. McEnroe» στις 23 Αυγούστου από τη Rosebud 21, αλλά και στο πολυαναμενόμενο, για διάφορους λόγους, «Honey Boy», την αυτοβιογραφία του Σάια ΛαΜπεφ, γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον ίδιο και με τον ίδιο στο ρόλο του ίδιου του τού πατέρα!

Δείτε ακόμη: «Είναι οι τέλειοι αντίπαλοι!» Κι είναι το τέλειο τρέιλερ, για το «Borg vs McEnroe»