Buzz

Ο Σάια ΛαΜπέφ απολογείται για την πρόσφατη σύλληψή του: «Παλεύω με τον εθισμό μου. Επιασα πάτο»

στα 10

Ο Σάια ΛαΜπέφ απολογείται δημοσίως για την πρόσφατη συμπεριφορά του που οδήγησε στη σύλληψή του και παραδέχεται ανοικτά ότι ο εθισμός του είναι αυτοκαταστροφικός.

Ο Σάια ΛαΜπέφ απολογείται για την πρόσφατη σύλληψή του: «Παλεύω με τον εθισμό μου. Επιασα πάτο»

«Δεν αγγίζω πια, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα άλλο από αυτά τα σκατά που σε στέλνουν. Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια λιώμα. Πρέπει να κρατήσω καθαρό το κεφάλι μου και χαμηλό προφίλ...» είχε δηλώσει στις Κάννες το 2016, ο τότε πρωταγωνιστής του «American Honey».

Φαίνεται όμως ότι οι εφιάλτες του Σάια ΛαΜπέφ δεν τελείωσαν. Ούτε τα προβλήματά του με την εξάρτητη και τον εθισμό.

Πριν από λίγες μέρες, ο 31χρονος πρωταγωνιστής συνελήφθη στη Σαβάνα της Τζόρτζια (όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του «The Peanut Butter Falcon»), όταν στις 4 το πρωί, μεθυσμένος, επιτέθηκε σε αστυνομικούς περιπολίας. Κατηγορήθηκε για δημόσια μέθη, επικίνδυνη συμπεριφορά και αντίσταση κατά της αρχής. Σύμφωνα με μάρτυρες ήταν «λιώμα και εκτός ελέγχου». Aποκαλούσε τους αστυνομικούς «bitch» και απείλησε ότι «αν είχε το όπλο του θα τους καθάριζε επί τόπου...»

Θυμηθείτε κι αυτό: Πολιτική σύλληψη του Σάια ΛαΜπέφ για το installation κατά του Ντόναλντ Τραμπ


Σήμερα, ο ΛαΜπέφ απολογείται, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

Ντρέπομαι βαθιά για τη συμπεριφορά μου και δε θα προσπαθήσω να βρω κανένα ελαφρυντικό για αυτή. Δεν ξέρω αν συνηθίζονται τέτοιου είδους δηλώσεις, ή το αντίθετο, δεν τις κάνουμε πολύ συχνά. Ομως εγώ ξέρω πολύ καλά ότι οφείλω να απολογηθώ στους αστυνομικούς που επιτέθηκα. Τους είμαι ευγνώμων που έδειξαν τέτοια αυτοσυγκράτηση. Η σοβαρότητα των πράξεών μου δεν είναι κάτι που μου διαφεύγει...

Εχω μεγάλο πρόβλημα με την εξουσία - κάποιες φορές η αντίδρασή μου είναι προβληματική, άλλες πάλι εντελώς αυτοκαταστροφική. Εζησα μία ακόμα εξευτελιστική στιγμή. Ελπίζω να ήταν ο πάτος. Παλεύω με τον εθισμό δημόσια εδώ και πάρα πολλά πλέον χρόνια. Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι να ξανακερδίσω την νηφαλιότητά μου και ελπίζω να με συγχωρήσετε για τα λάθη μου.

shia arrested 607

Σύμφωνα με την παραγωγή του «The Peanut Butter Falcon», ο ΛαΜπέφ εμφανίστηκε ξανά στο σετ και τα γυρίσματα συνεχίστηκαν κανονικά.

Να θυμίσουμε ότι ο 31χρονος ταλαντούχος αλλά τόσο βαθιά προβληματικός πρωταγωνιστής είχε ξανασυληφθεί όταν είχε διακόψει παράσταση του «Καμπαρέ» στο Μπρόντγουεϊ. , αλλά είχε επίσης σκανδαλίσει με την είδηση ότι έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια ενός πειραματικού art show.

Διαβάστε περισσότερα: