Buzz

«Sherlock Holmes 3»: ο Ντέξτερ Φλέτσερ του «Rocketman» αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία

στα 10

Αποδεικνύοντας ότι μπορεί να κινηματογραφήσει larger-than-life περσόνες, ο Φλέτσερ κάθεται αναπαυτικά στην σκηνοθετική καρέκλα του franchise, απέναντι στους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. και Τζουντ Λο.

«Sherlock Holmes 3»: ο Ντέξτερ Φλέτσερ του «Rocketman» αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία

Γνωρίζαμε ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. θα επέστρεφε για να φορέσει για 3η φορά το καπέλο, την ευφάνταστη περιέργεια και το εμβληματικό ταλέντο του ήρωά του να λύνει μυστήρια στο 2ο σίκουελ του franchise του «Σέρλοκ Χολμς».

Οι πρώτες δύο ταινίες, με τον Γκάι Ρίτσι στην σκηνοθεσία, μπορεί να μην ήταν αυτό ακριβώς που θα περίμεναν οι φανατικοί θαυμαστές του λογοτεχνικού ήρωα του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ, όμως κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το εξωφρενικό βλέμμα και η καταιγιστική κάμερα τις έκαναν εξαιρετικά διασκεδαστικές (κι επίσης έφεραν πίσω κέρδος 524 και 545 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office).

Διαβάστε ακόμη: Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα είναι η... αδελφή του Σέρλοκ Χολμς σε νέα σειρά ταινιών

Sherlock Holmes: A Game of Shadows 607

Με τον Ρίτσι να υποχωρεί, ποιος θα μπορούσε να πάρει τη σκυτάλη για το πολυαναμενόμενο σίκουελ που (ήδη!) έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα του για τις 22 Δεκεμβρίου του 2021;

Enter: Ντέξτερ Φλέτσερ.

Σήμερα διαβάζουμε ότι ο σκηνοθέτης του υπέροχου (και τόσο υποτιμημένου στην Ελλάδα!) «Rocketman» θα αναλάβει να συνεχίσει το ευφάνταστο σύμπαν του Χολμς στη μεγάλη οθόνη. Και επικροτούμε. Ο Φλέτσερ απέδειξε ότι έχει και επικές ιδέες, αλλά και αντίληψη ώστε να κλείνε το κάδρο σε στιγμές που κόβουν κατευθείαν στην καρδιά των ηρώων του.

Το σενάριο του «Sherlock Holmes 3» υπογράφει ο Κρις Μπρανκάτο, γνωστός περισσότερο για τη δουλειά του στα τηλεοπτικά «Narcos» και «Hannibal», και η Village Roadshow Pictures την παραγωγή.

Διαβάστε περισσότερα: