Buzz

Η «αγνώριστη» Σέλεϊ Ντιβάλ της «Λάμψης» και η οργή της κόρης του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

στα 10

Καλεσμένη μιας αμφιλεγόμενης εκπομπής, η αγαπημένη Σέλεϊ Ντιβάλ εμφανίζεται μετά από χρόνια και σοκάρει.

Η «αγνώριστη» Σέλεϊ Ντιβάλ της «Λάμψης» και η οργή της κόρης του Στάνλεϊ Κιούμπρικ

H Σέλει Ντιβάλ - η θρυλική ηρωίδα της «Λάμψης» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, η Ολιβ στον «Popeye» και μούσα του Ρόμπερτ Ολτμαν, το παράξενο κορίτσι των 70s με το βραβείο ερμηνείας στις Κάννες για το «3 Women» του Ρόμπερτ Ολτμαν και τη μικρή χαρακτηριστική εμφάνιση στο «Νευρικό Εραστή», είχε αποσυρθεί από τη δημοσιότητα από το 2002, μέχρι που εμφανίστηκε ξανά πριν λίγες μέρες στο διαφημιστικό για ένα επεισόδιο προσεχώς της σειράς «Dr. Phil».

Διαβάστε ακόμη: (Και) ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ πιστεύει πως η «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ δεν είναι μια σπουδαία ταινία

Shelley Duvall Dr. Phil 1 607

Ο εν λόγω Δόκτωρ είναι ο Φιλ ΜακΓκρό που ξεκίνησε την καριέρα του ως «ένθετος» στο σόου της Οπρα Γουίνφρι, πριν αποκτήσει δική του εκπομπή όπου με τις γνώσεις του πάνω στην ψυχολογία βοηθάει τους καλεσμένους τους να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες της ζωής.

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου της εκπομπής του Dr. Phil που συνεχίζει ακάθεκτη από το 2002 εμφανίζεται εντελώς αγνώριστη η Σέλει Ντιβάλ να μιλάει, λέγοντας ασυναρτησίες: πως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς (με τον οποίο είχε παίξει μαζί στο «Popeye») είναι ζωντανός, πως την καταδιώκει ο Σερίφης του Νότινγχαμ (από τον «Ρομπέν των Δασών») και ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.

Δείτε εδώ το επίμαχο τρέιλερ:


Η πρώτη και άμεση αντίδραση ήρθε από την κόρη του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, Βίβιαν, η οποία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter δήλωσε «ειλικρινά αηδιασμένη» από την εκμετάλλευση της υγείας της πρώην κινηματογραφικής σταρ.

Shelley Duvall Dr. Phil 1 Shelley Duvall Dr. Phil 1

Διαβάστε και δείτε ακόμη: