Buzz

Ενα παιδί κρύβει τον Ζάκαρι Λέβι μέσα του στο πρώτο τρέιλερ του «Shazam!»

στα 10

To DCEU χαλαρώνει διάθεση και αφήνει τον Ζάκαρι Λέβι να κάνει τα μαγικά του.

Ενα παιδί κρύβει τον Ζάκαρι Λέβι μέσα του στο πρώτο τρέιλερ του «Shazam!»

Η αλήθεια είναι πως η DC δυσκολεύεται εδώ και αρκετό καιρό να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει τις ταινίες ελκυστικές στο κοινό της. Πολλοί την έχουν κατηγορήσει πως οι ταινίες της παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά, καθώς η ίδια προσπαθεί να φτάσει και να ξεπεράσει την Marvel σε έναν αγώνα δρόμου που δείχνει ολοένα και περισσότερο χαμένος πια. Το fun factor λείπει από αυτές, αλλά και όπου υπάρχει, δεν συγκρίνεται με τίποτα με εκείνο του MCU.

Αυτό φαίνεται πως αρχίζει να αλλάζει. Η DC με την νέα της ταινία «Shazam!» φαίνεται να χαλαρώνει την διάθεση της, να δείχνει να το διασκεδάζει και να το ρίχνει σε κάτι πιο αστείο και φαντασμαγορικό. Ο,τι χρειάζονταν δηλαδή το DCEU.

Δείτε ακόμα: To σπίτι σε καλεί, Aquaman!

shazam 607

H υπόθεση του «Shazam!» μπορεί να χαρακτηριστεί με μια φράση: πως θα ήταν μια ταινία αν το «Big» (η ταινία της Πένι Μάρσαλ με τον Τομ Χανκς) συναντούσε τους σούπερ ήρωες; Εδώ, ο ορφανός νεαρός Μπίλι Μπάτσον, συναντά έναν μυστηριώδη μάγο, τον Ντζίμον Χούνσου, μεταμορφώνεται στον υπερήρωα Σαζάμ (ο οποίος ήταν γνωστός και ο Captain Marvel, και άλλαξε όνομα για ευνόητους λόγους), τον οποίο υποδύεται ο Ζάκαρι Λέβι, κάθε φορά που φωνάζει το όνομα «Σαζάμ».

Το τρέιλερ, παίχτηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το Comic-Con του Σαν Ντιέγκο, δείχνει μια διαφορετική DC από ότι μας έχει συνηθίσει ως τώρα, και το μόνο που ευχόμαστε είναι η ταινία να γίνει η αρχή για ένα πιο «λαμπερό» μέλλον του DCEU. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστεί κι ο Μαρκ Στρονγκ στον ρόλο του κακού Δρ. Θάντεους Σιβάνα.

Το «Shazam!» θα κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2019. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Περισσότερα τρέιλερ από το SDCC 2018:

shazam poster 607