Buzz

Η Σάρον Στόουν το έχει ακόμα

στα 10

Σας έλειψε λίγη Σάρον Στόουν; Το ίδιο και στον Λικ Μπεσόν, που την έβαλε πρωταγωνίστρια στο νέο του διαφημιστικό σποτ, να υποδύεται... τη Σάρον Στόουν!

Η Σάρον Στόουν το έχει ακόμα

Ο Λικ Μπεσόν μπορεί να είναι συζητήσιμος ως σκηνοθέτης, αλλά είναι μεγαλειώδης ως παραγωγός και ως... γνώστης των ωραίων γυναικών. Η Σάρον Στόουν ήταν, κατά τα δικά του λεγόμενα, μια ηθοποιός με την οποία ήθελε ανέκαθεν να συνεργαστεί κι η ευκαιρία του ήρθε τώρα, σ' ένα σποτάκι για τα γυαλιά ηλίου Afflelou. Η Σάρον Στόουν καταφθάνει σ' ένα κατάστημα Afflelou στο Παρίσι για να κάνει τα ψώνια της, με μαύρα γυαλιά, μαύρο παλτό και κοντά ξανθά μαλλιά και εκπλήσσεται από τον ενθουσιασμό του κόσμου που τη βλέπει και που ξεκινά να χορεύει και να ξεγοφιάζεται για να της τραβήξει την προσοχή. «Vous êtes fous», είστε θεότρελοι, θα τους πει, καθώς ακκίζεται χαριτωμένα.

Διαβάστε ακόμη: Αν είναι να είσαι φαβορί για Οσκαρ, κάντο όπως η Τζούλιαν Μουρ!

Την 57χρονη ηθοποιό είδαμε τελευταία στο «Fading Gigolo» το καλοκαίρι, στο κρεβάτι με τη Σοφία Βεργκάρα και παρότι οι προσεχείς ρόλοι της είναι δεύτεροι σε... δεύτερες ταινίες, η σφραγίδα της στην ποπ κουλτούρα παραμένει ανεξίτηλη. Δείτε τη στο διαφημιστικό σποτ του Λικ Μπεσόν παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: