Buzz

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε οπωσδήποτε να παίξει τον Πρόεδρο στο «Sharknado 3». Πριν γίνει Πρόεδρος

στα 10

Αυτό που η ζωή κι η τέχνη γίνονται ένα, με την πιο αλλόκοτη Τράμπ-α.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε οπωσδήποτε να παίξει τον Πρόεδρο στο «Sharknado 3». Πριν γίνει Πρόεδρος

Μήπως η Αμερική είχε ψηφίσει διαφορετικά εάν ήξερε εγκαίρως τις... κινηματογραφικές φιλοδοξίες τού Ντόναλντ Τραμπ; Μπα, μάλλον τίποτε δεν θα είχε αλλάξει. Είναι, ωστόσο, τραγικωμική η είδηση που κυκλοφόρησε το Hollywood Reporter κι η αυτονόητη αντίδραση είναι... oh hell no!

Διαβάστε ακόμη: O Ντόναλντ Τραμπ απαγορεύει τους διαφυλικούς στον αμερικανικό στρατό και το Χόλιγουντ αντιδρά!

Συγκεντρώνοντας το καστ για την τρίτη ταινία της σειράς, το «Sharknado 3: Oh Hell No!», το 2015, δηλαδή δυο χρόνια πριν τις αμερικανικές εκλογές, η παραγωγή αναζητούσε κάποιον για να ενσαρκώσει τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. υπό την απειλή καρχαριών. Αφότου δοκίμασε να κλείσει τη Σάρα Πέιλιν αλλά απέτυχε, πλησίασε τον ακόμα επιχειρηματία και μεγιστάνα των ακινήτων Ντόναλντ Τραμπ, μετά από πρόταση του πρωταγωνιστή Ιαν Ζίρινγκ, που είχε γνωρίσει τον Τραμπ στο τηλεοπτικό σόου «Celebrity Apprentice». Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε ότι πολύ θα το ήθελε κι ότι «ενθουσιάστηκε με την πρόταση».

Διαβάστε ακόμη: Ενας κυκλώνας για το καλοκαίρι. Τρέιλερ για το «Sharknado 4: The 4th Awakens»!

sharknado 3 607

Οπως περιγράφει ο διευθυντής κάστινγκ τής ταινίας, Τζέραλντ Γουεμπ, η συνεννόηση είχε προχωρήσει στο σημείο του να σταλεί στο δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ το συμβόλαιο για τη συνεργασία: κι εκεί, έπεσε απόλυτη σιωπή. Λίγο καιρό αργότερα, ο δικηγόρος, Μάικλ Κόεν, απάντησε στην παραγωγή ότι «ο Ντόναλντ σκέφτεται να θέσει όντως υποψηφιότητα για την προεδρία, οπότε δώστε μας λίγο χρόνο και θα επικοινωνήσουμε, ίσως αυτή δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να συμμετάσχει στην ταινία». Πιεσμένοι από χρόνο, οι παραγωγοί προσέφεραν το ρόλο στον Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος και δέχτηκε, λίγες μόλις μέρες πριν την ανακοίνωση του Ντόναλντ Τραμπ, ότι θα διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα της Αμερικής. Χωρίς αναφορά σε καρχαρίες.

Διαβάστε ακόμη: