Buzz

Sexy Scarlett!

στα 10

Η Σκάρλετ Γιόχανσον συνήλθε από το σοκ των κλεμμένων γυμνών φωτογραφιών από το κινητό της και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της: πόζαρε σέξι και ημίγυμνη για το περιοδικό «Interview».

Sexy Scarlett!

Τη συνέντευξη την παραχώρησε στην... Ελληνίδα (Αμερικανίδα όμως υπήκοο πια, εδώ και δεκαετίες) Αριάνα Στασινοπούλου Χάφινγκτον, η οποία είναι και η συνιδρύτρια της Huffington Post. Αφορμή το «We Bought a Zoo», αλλά ελάχιστη συζήτηση έγινε για την νέα ταινία του Κάμερον Κρόου - στον πρόλογο και τον επίλογο της συνέντευξης.

Το βασικότερο κομμάτι ήταν η πολιτική. Πώς η Γιόχανσον μεγάλωσε σε μία ιδιαίτερα πολιτικοποιημένη οικογένεια και έμαθε να ενδιαφέρεται για τα κοινά από πολύ μικρή, πώς το ίδιο κάνει και ο δίδυμος αδελφός της, τι ακριβώς ήταν το ταξίδι της στη Σομαλία, πόσους μήνες περιόδευε και στήριζε την καμπάνια εκλογής του Ομπάμα, τι πιστεύει τώρα για εκείνον, πώς παλεύει να στρέψει τη δημοσιότητά της προς κοινωνικά θέματα κι όχι στην προσωπική της ζωή.

Χμ... και μόλις πήγα να κάνω την ερώτηση «τι σχέση έχει αυτή η φωτογράφηση με τις πολιτικές, κοινωνικές, οικολογικές ανησυχίες σου, Σκάρλετ;». Μάλιστα. Τσιμπάει κανείς από τη σέξι, υπέροχη φωτογράφηση και διαβάζει και το κείμενο.

Βέβαια, το ξέρεις ότι, ανάκαθεν, κανείς δεν αγόραζε πραγματικά το Playboy για τα οικονομικά του άρθρα, έτσι;