Buzz

Σεθ Ρόγκεν & Τζέιμς Φράνκο: γυμνοί και... ξαφνιασμένοι!

στα 10

Το mocumentary / reality show που θέλει τους Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο να επιβιώνουν γυμνοί στα δάση έχει πρώτο trailer. «Θα προτιμούσα να με είχαν ζευγαρώσει με κορίτσι. Ομως ο Τζέιμς Φράνκο είναι κι αυτός άτριχος, οπότε μια χαρά...»

Σεθ Ρόγκεν & Τζέιμς Φράνκο: γυμνοί και... ξαφνιασμένοι!

Είναι φίλοι, είναι καλλιτεχνικό δίδυμο από την εποχή του «Pineapple Express», από τα διάφορα spoofs που κατά καιρούς σατιρίζουν την επικαιρότητα της σόου μπιζ και φυσικά την πολυσυζητημένη τους νέα ταινία «The Interview». Γιατί λοιπόν να μη συνεχίζουν την πλάκα;



Ο Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν - επιτέλους στο εξώφυλλο της Vogue

Ενα μήνα μετά τις γυμνές φωτογραφίες του Τζέιμς Φράνκο και του Σεθ Ρόγκεν στο instagram, που θεωρήθηκαν teaser για τη συμμετοχή τους στο «Naked and Afraid», ένα τηλεοπτικό σόου του Discovery Channel που υποβάλει τους γυμνούς παίκτες (μία γυναίκα κι έναν άντρα) στη δοκιμασία να επιβιώσουν για 21 μέρες χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια, το δίδυμο επανέρχεται με κανονικό πρώτο trailer για την εκπομπή. Ενα πρώτο promo που δείχνει, με τυπικό reality show τρόπο, ότι δεν πολυχάρηκαν για τη συνάντησή τους.

naked and afraid James Franco Seth Rogen2

«Θα προτιμούσα να με είχαν ζευγαρώσει με κορίτσι. Ομως ο Τζέιμς Φράνκο είναι κι αυτός άτριχος, οπότε μια χαρά...» ομολογεί ο απογοητευμένος Σεθ Ρόγκεν.

Θα είναι mocumentary, θα είναι ένα σατιρικό επεισόδιο - τι θα είναι ακριβώς δεν έχουμε καταλάβει. Ισως φταίει και το κόνσεπτ που μας αποσπά την προσοχή - για να πούμε και τη... γυμνή αλήθεια.

.

Διαβάστε ακόμη: