Buzz

Λένε αλήθεια οι αναμνήσεις; Σαρλότ Ράμπλινγκ, Τζιμ Μπρόντμπεντ, πρώτο τρέιλερ για το «Ενα Κάποιο Τέλος»

στα 10

Μελαγχολία, τρυφερές αναμνήσεις κι ένα καλά κρυμμένο μυστικό: Το πρώτο τρέιλερ για το «The Sense of an Ending» του Ριτές Μπάτρα μοιάζει μαγικό!

Flix Team
Λένε αλήθεια οι αναμνήσεις; Σαρλότ Ράμπλινγκ, Τζιμ Μπρόντμπεντ, πρώτο τρέιλερ για το «Ενα Κάποιο Τέλος»

Ο Ριτές Μπάτρα, σκηνοθέτης του «The Lunchbox» που έκανε αίσθηση πριν από δυο χρόνια (ένας από τους φετινούς «10 Directors to Watch» του περιοδικού Variety), επιστρέφει με την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του, που δεν είναι άλλη από τη μεταφορά του βραβευμένου με Booker Prize μυθιστορήματος του Τζούλιαν Μπαρνς, «The Sense of an Ending» («Ενα Κάποιο Τέλος», από τις εκδόσεις Μεταίχμιο). O Τζιμ Μπρόντμπεντ, η Σαρλότ Ράμπλινγκ, η Εμιλι Μόρτιμερ, η Μισέλ Ντόκερι και η Χάριετ Γουόλτερ κρατούν τους βασικούς ρόλους, ενώ η διασκευή του σεναρίου έγινε από τον θεατρικό συγγραφέα και σεναριογράφο Νικ Πέιν.

Διαβάστε ακόμη: Το Flix δεν χορταίνει να μιλάει με τη Σαρλότ Ράμπλινγκ

the sense of an ending 607

the sense of an ending 607

Η ταινία, που ξετυλίγεται με διαδοχικά flash backs, παρακολουθεί τον Τόνι Γουέμπστερ (Τζιμ Μπρόντμπεντ), που ζει ήσυχα και μοναχικά, ώσπου ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του τον αναγκάζει να ξανακοιτάξει, με μεγαλύτερη ειλικρίνεια, τις αναμνήσεις της νεανικής του ηλικίας. Εκεί βρίσκεται κι η αλήθεια για τον πρώτο του έρωτα (η Σαρλότ Ράμπλινγκ στο ρόλο της Βερόνικα), αλλά και οι τραγικές συνέπειες μιας απόφασης που πάρθηκε πριν από μια ολόκληρη ζωή. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ του «The Sense of an Ending» που υπόσχεται μια συναρπαστική ταινία και μια σειρά από εκπληκτικές ερμηνείες - ελπίζουμε μόνο η ταινία να είναι πολύ καλύτερη από την αφίσα της!


Διαβάστε ακόμη:

the sense of an ending poster 607