Buzz

Το μυστικό στα κλαμμένα μάτια της Τζούλια (ποια ταινία γυρίζει;)

στα 10

H Tζούλια Ρόμπερτς βαλαντώνει δίπλα στον Τσιγουιτέλ Ετζιοφόρ, στο γύρισμα σκηνής ενός πολυαναμενόμενου ριμέικ... Ποιο είναι;

Το μυστικό στα κλαμμένα μάτια της Τζούλια (ποια ταινία γυρίζει;)

Η Τζούλια Ρόμπερτς, καστανή, θαμπή, κρυμμένη κάτω από ένα φθηνό, κακοφορμισμένο, ανδρικό κουστούμι βαλαντώνει στο κλάμμα. Κάθεται κάτω, στα χώματα άγνωστης τοποθεσίας του Λος Αντζελες. Δίπλα της ο, πάντα επιβλητικός, Τσιγουιτέλ Ετζιοφόρ («12 Χρόνια Σκλάβος») προσπαθεί να την παρηγορήσει. Κοιτούν και οι δύο κάτι που διαδραματίζεται στο βάθος, χαμένοι, συγκλονισμένοι.

Ή μπορεί απλώς να κοιτούν το σκηνοθέτης τους, Mπίλι Ρέι, να τους δίνει οδηγίες ώστε να πάνε την επώδυνη σκηνή άλλη μία φορά. Πάντως, ο σύζυγος της Τζούλια, ο διευθυντής φωτογραφίας Ντάνι Μόλντερ, την πλησιάζει σε ένα cut ανάμεσα στα πλάνα και την καθοδηγεί. Από το βάθος φάνηκε χαμογελαστή να πλησιάζει η Νικόλ Κίντμαν, κρατώντας το σενάριο στο χέρι και πηγαίνοντας στο τρέιλέρ της να ετοιμαστεί.

Ολα αυτά συνέβησαν την προηγούμενη Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, στο Λος Αντζελες όπου η Τζούλια Ρόμπερτς γυρίζει «Το Μυστικό Στα Μάτια Τους», ναι το remake του αργεντίνικου θρίλερ του Χουάν Χοσέ Καμπανέλα, «El Secreto De Sus Ojos».

The Secret in Their Eyes 1

Το 2010, ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα, ένας ανεκπλήρωτος έρωτας και ένα μυστικό που δεν μπόρεσε να μείνει κρυφό, είχαν χαρίσει στην ταινία του Καμπανέλα και στην Αργεντινή το Οσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας (ανάμεσα σε πολλές ακόμα διεθνείς διακρίσεις). Διαβάστε περισσότερα και θυμηθείτε την υπόθεση εδώ.

Κεντρικός ήρωας της ταινίας ο Μπενχαμίν Εσπόζιτο, ο οποίος προσπαθώντας να βρει κάθαρση για μία ανεξερεύνητη υπόθεση δολοφονίας πριν από δεκαετίες, επιχειρεί να γράψει ένα μυθιστόρημα. Στην πρωτότυπη ταινία, το ρόλο ερμήνευσε ο Ρικάρντο Νταρίν. Στο αμερικανικό remake, η... Τζούλια Ρόμπερτς. Την Ρόμπερτς πλαισιώνουν οι Νικόλ Κίντμαν (σ' ένα ρόλο που αρχικά προοριζόταν για την Γκουίνεθ Πάλτροου), Τσιγουιτέλ Ετζιοφόρ, Ντιν Νόρις, Μάικλ Κέλι, Ντον Χάρβεϊ.

Σενάριο και σκηνοθεσία, υπογράφει ο Mπίλι Ρέι (σεναριογράφος των «Captain Phillips», «Aγώνες Πείνας», «State of Play»).

Για να δούμε λοιπόν, θα δούμε τίποτα στα μάτια τους;

Προς το παρόν χαζεύουμε φωτογραφίες από το γύρισμα:

The Secret in Their Eyes 2

The Secret in Their Eyes 3

The Secret in Their Eyes 4

The Secret in Their Eyes 5

The Secret in Their Eyes 6

The Secret in Their Eyes 7

Διαβάστε περισσότερα: