Buzz

Το «Searching» είναι ένα θρίλερ για τον θαυμαστό ψηφιακό μας κόσμο

στα 10

Δείτε το τρέιλερ για την ταινία του Ανίς Σαγκάντι, που εκτυλίσσεται σχεδόν εξολοκλήρου μέσα από ηλεκτρονικές συσκευές.

Το «Searching» είναι ένα θρίλερ για τον θαυμαστό ψηφιακό μας κόσμο

Τα τελευταία χρόνια, το internet έχει αναπόφευκτα σταθεί πηγή έμπνευσης για αρκετές ταινίες, και μάλιστα θρίλερ, όμως παρά το πλούσιο υλικό που μπορεί να προσφέρει θεματικά, δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι αισθητικά ο θαυμαστός αυτός ψηφιακός κόσμος είναι δύσκολο να αποδοθεί κινηματογραφικά.

Αν πιστέψουμε, όμως, τις εξαιρετικά ευνοϊκές κριτικές που έχει εισπράξει μέχρι στιγμής το «Searching», το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στο φετινό Φεστιβάλ του Σάντανς, το μεγάλου μήκους σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ανίς Σαγκάντι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, καταφέρνοντας να χτίσει ένα αγωνιώδες θρίλερ με χιτσκοκικές επιρροές, που εκτυλίσσεται σχεδόν εξολοκλήρου μέσα από οθόνες υπολογιστών και κινητών.

Διαβάστε ακόμη: Et si tu n'existais pas: Τρέιλερ για το «Love Me Not» του Αλέξανδρου Αβρανά

Searching 607

Searching 607

Ο Τζον Τσο (ο Σούλου από τις πρόσφατες ταινίες «Star Trek», αλλά και πρωταγωνιστής του εξαιρετικού «Columbus») υποδύεται τον Ντέιβιντ Κιμ, έναν πατέρα του οποίου η 16χρονη κόρη εξαφανίζεται ξαφνικά. Μια τοπική έρευνα ξεκινά κι ένας ντετέκτιβ αναλαμβάνει την υπόθεση, όταν όμως περνούν 37 ώρες χωρίς κανένα νέο στοιχείο, ο Ντέιβιντ αποφασίζει να ψάξει στο μόνο μέρος όπου κανείς δεν κοίταξε ακόμα, εκεί όπου βρίσκονται όλα τα μυστικά σήμερα: το λάπτοπ της κόρης του.

Searching 607

Σε ένα υπερσύγχρονο θρίλερ που εξελίσσεται μέσα από τις τεχνολογικές συσκευές που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά για να επικοινωνήσουμε, ο Ντέιβιντ ανακαλύπτει σταδιακά ότι η κόρη του δεν είναι το κορίτσι που νόμιζε ότι γνώριζε και πρέπει να εντοπίσει τα ψηφιακά ίχνη της προτού εκείνη εξαφανιστεί για πάντα.

Δείτε παρακάτω τα τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες τον Αύγουστο.



Διαβάστε ακόμη

Searching 607

Tags: Searching