Buzz

Αν το λέει ο Σον Πεν... «Το "Revenant" είναι ένα αριστούργημα επιπέδου "Αποκάλυψης Τώρα"»

στα 10

Ο Σον Πεν είδε το «The Revenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου και το συγκρίνει με την «Αποκάλυψη Τώρα» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Αν το λέει ο Σον Πεν... «Το "Revenant" είναι ένα αριστούργημα επιπέδου "Αποκάλυψης Τώρα"»

«Είδα το "The Revenant" με τον Αλεχάντρο και τέσσερις ακόμη ανθρώπους. Είχα το μεγάλο προνόμιο να το δω πριν εμφανιστεί οτιδήποτε, σε επίπεδο κριτικών ή ανθρώπων που επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Θεώρησα πως είναι ένα αριστούργημα. Δεν νομίζω ότι έχω ζήσει μια τέτοια εμπειρία σε σινεμά βλέποντας κάτι που πηγαίνει το σινεμά μπροστά από την εποχή της "Αποκάλυψης Τώρα". Το να βλέπεις τι συμβαίνει ότι θαρραλέοι παραγωγοί υποστηρίζουν ένα θαρραλέο σκηνοθέτη που είναι καλλιτέχνης μεγάλου μεγάθους και με τόσο σπουδαίους ηθοποιούς - νομίζω ότι συγκλονίστικα ολοκληρωτικά.»

Αυτή είναι η κριτική του Σον Πεν για το «The Revenant» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου που φτάνει ωσονούπω στις αίθουσες για να στείλει ενδεχομένως τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ως φαβορί για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και γιατί όχι τον Ινιάριτου σε πολλαπλές υποψηφιότητες μετά τον περσινό θρίαμβο του «Birdman».

Θυμηθείτε εδώ το σκάνδαλο που προέκυψε μετά το «ξενοφοβικό» σχόλιο του Σον Πεν για τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου στην απονομή των περσινών Οσκαρ

The Revenant 607

«Βάζω τον Αλεχάντρο στο ίδιο επίπεδο με τους μεγάλους ζωγράφους. Υπάρχουν πολλά πρωτοπόρα τεχνικά βήματα και άνθρωποι που έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Αλλά δεν έχω δει ποτέ κάτι που η βάση του είναι ο νατουραλισμός - ρεαλισμός στο επίπεδο της εικόνας - που διαθέτει τόση ποίηση σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες. Θα ήθελα να πιστεύω ότι ανήκουμε σε μια κουλτούρα που εκτιμά την τέχνη τόσο ώστε να το αναγνωρίζει», συνεχίζει ο Πεν που είχε συνεργαστεί με τον Ινιάριτου στα «21 Γραμμάρια».

Δείτε ακόμη: Τεστοστερόνη alert: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Τομ Χάρντι δείχνουν τι θα πει σταρ, στην πρεμιέρα του «The Revenant»

the revenant ελληνικό πόστερ 607

Διαβάστε τα πάντα για το «The Revenant» εδώ:

Tags: The Revenant