Buzz

«Scotty and the Secret History of Hollywood»: Γιατί κανείς, ποτέ δεν βαριέται τις ιστορίες για σεξ στο Χόλιγουντ

στα 10

Ο Σκότι Μπάουερς ήταν (κατά δική του παραδοχή) ο άνθρωπος στον οποίο οι gay και bisexual σταρ του Χόλιγουντ απευθύνονταν όταν ήθελαν να κάνουν σεξ. Και τώρα έχει την δική του ταινία.

«Scotty and the Secret History of Hollywood»: Γιατί κανείς, ποτέ δεν βαριέται τις ιστορίες για σεξ στο Χόλιγουντ

Από το 1946 και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 80, το νούμερο του Σκότι Μπάουερς βρισκόταν στις τηλεφωνικές ατζέντες αμέτρητων σταρ που αποτελούσαν αντικείμενα του πόθου στην οθόνη, αλλά που οι δικοί τους ιδιωτικοί πόθοι, ήταν αδύνατον να γίνουν αποδεκτοί από την συντηρητική βιομηχανία του θεάματος.

Ανθρωποι όπως ο Κάρι Γκραντ, η Κάθριν Χέπμπορν κι ο Σπένσερ Τρέισι, αλλά ακόμη κι ο Κόουλ Πόρτερ και ο Δούκας και η Δούκισσα του Γουίντσορ υπήρξαν ανάμεσα στους αμέτρητους ικανοποιημένους πελάτες του Σκότι Μπάουερς ο οποίος έμοιαζε να έχει έναν ατέλειωτο στόλο από πρόθυμα αγόρια και κορίτσια και κυρίως εγγυόταν πλήρη εχεμύθεια.

Δείτε ακόμη: Οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχαν πει όχι στο «Brokeback Mountain»

Scotty and the Secret History of Hollywood 607

Οι συναρπαστικές του σεξουαλικές περιπέτειες στον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ μεταφέρθηκαν το 2012 σε ένα best seller (φυσικά), βιβλίο που έγραψε ο ίδιος με τον τίτλο «Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars». Ομως πέρα από τις δικές του αναμνήσεις τα απομνημονεύματά του δεν περιείχαν κανενός είδους αποδείξεις για τα όσα έλεγε και όλοι οι σταρ για τους οποίους μιλούσε ήταν ήδη νεκροί.

Scotty and the Secret History of Hollywood 607

Και κάπως έτσι, ο πρώην αρθρογράφος του Vanity Fair και καταξιωμενος ντοκιμαντερίστας πλέον, Ματ Τιρνάουερ, αποφάσισε να ανακαλύψει πόσες απ΄όλες αυτές τις συχνά εξωφρενικές ιστορίες ήταν αληθινές. Και κάπως έτσι κινηματογράφησε όχι μόνο τον ίδιο τον Μπάουερς να τις αφηγείται, μα ανακάλυψε πολλούς από τους ηλικιωμένους πλέον άντρες που δούλευαν γι αυτόν καθώς κι ένα πλούσιο αρχείο από φωτογραφικό υλικό αλλά και super 8 φιλμ -συχνά εξαιρετικά τολμηρό.

Scotty and the Secret History of Hollywood 607 Ο Σκότι Μπάουερς με τον Ματ Τιρνάουερ

Το υλικό της έρευνας του μεταμορφώθηκε στο ντοκιμαντέρ «Scotty and the Secret History of Hollywood» το οποίο μετά από μια βόλτα σε φεστιβάλ, ετοιμάζεται αυτές τις μέρες για την εξοδο του στις αμερικάνικες αίθουσες, θέλοντας να φέρει στο φως μια άγνωστη πτυχή της σεξουαλικής κι όχι μόνο, ιστορίας του Χόλιγουντ.


Δείτε επίσης: