Buzz

Ποιος γκαντέμιασε τον Μάρτιν Σκορσέζε;

στα 10

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ξεκίνησε τα γυρίσματα για το πολυσυζητημένο «Silence» και ήδη μετράει τραγωδίες...

Ποιος γκαντέμιασε τον Μάρτιν Σκορσέζε;

Το νέο γυρίζει ήδη όλον τον κόσμο, στιγματίζοντας την έναρξη των γυρισμάτων του «Silence», της ταινίας που εδώ και χρόνια ονειρεύεται ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Ενας εργάτης από την Ταϊβάν βρήκε το θάνατο ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν όταν μια σκαλωσιά κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος τηςτ αινίας στην Ταιπέι. Τα νέα επιβεβαίωσε η Λέσλι Νταρντ, εκπρόσωπος της ταινίας: «Σήμερα συνέβη ένα ατυχές δυστύχημα στα CMPC Studios της Ταϊβάν, όπου γίνονται προετοιμασίες για την ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε "Silence". Μια σκαλωσία κρίθηκε μη ασφαλής από την παραγωγή και διατάχθηκε η επισκευή της πριν από κάθε εργασία στο κτίριο. Δυστυχώς, κάτα τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η οροφή κατέρρευσε και κατέληξε στο θάνατο ενός από τους υπαλλήλους της εταιρείας επισκευής και τον τραυματισμό δύο ακόμη εργατών. Ολοι βρισκόμαστε σε σοκ και θλίψη και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν και τραυματίστηκαν.»

Δείτε ακόμη: Μάρτιν Σκορσέζε: σπάνιες φωτογραφίες από τα 45 χρόνια καριέρας του

Scorsese Silence 607

Το φιλόδοξο και πολυαναμενόμενο «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σουσάκου Εντο που κυκλοφόρησε το 1966, αποτελεί ένα όνειρο για τον οσκαρικό σκηνοθέτη, που επί 20 χρόνια δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει. Και μετατράπηκε σε εφιάλτη: το 2007 είχε ανακοινωθεί ότι ο Σκορσέζε ήταν έτοιμος για να γυρίσει την κινηματογραφική διασκευή του ιαπωνικού best seller, με πρωταγωνστές τους Ντάνιελ Ντέι Λιούις και Μπενίσιο Ντελ Τόρο στους ρόλους δύο Καθολικών ιεραπόστολων του 17ου αιώνα που φτάνουν στην Ιαπωνία για να κηρύξουν το λόγο του Θεού, πριν βρεθούν θύματα μιας απίστευτης βιαιότητας. Ομως, η ταινία δεν γυρίστηκε ποτέ και το καλοκαίρι του 2012, η ιταλική εταιρία Cecchi Gori που είχε αναλάβει την παραγωγή «θύμισε» με αγωγή στον Σκορσέζε πως όλα αυτά τα χρόνια είχε ξοδέψει περίπου 750.000 δολάρια για την προπαραγωγή της. Διαβάστε αναλυτικά πως ο Μάρτιν Σκορσέζε κατάφερε να φτάσει στην υλοποίηση του «Silence».

Διαβάστε ακόμη: