Buzz

Εχεις ταλέντο; Ο Μάρτιν Σκορσέζε ζητά να δει τις φωτογραφίες σου!

στα 10

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ζητά από τους followers του στο twitter να του στείλουν τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξαν τελευταία. Τι κάθεσαι;

Εχεις ταλέντο; Ο Μάρτιν Σκορσέζε ζητά να δει τις φωτογραφίες σου!

Είσαι ο σταρ του Instagram αλλά ζεις τη δόξα σου μοναχικά, μετρώντας πόσα like θα συγκεντρώσεις πάνω από το τελευταίο πορτρέτο που τράβηξες στο φαγητό, τη γάτα σου ή το ηλιοβασίλεμα μέσα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σου (πάντα με την ένδειξη #no_filter); Αυτή η είδηση είναι για σένα: ο Μάρτιν Σκορσέζε έκανε πριν από 16 ώρες open call στον twitter λογαριασμό του και θέλει να δει τις φωτογραφίες για τις οποίες είσαι πιο περήφανος. Ο Σκορσέζε το κάνει συχνά αυτό: ζητά από τους followers του φωτογραφίες και μάλιστα τους ζητά να αναφέρουν τι μηχανή χρησιμοποίησαν. Ναι, οι περισσότερες έχουν τραβηχτεί από smart phones (Χμμ. Μήπως αυτό θέλει να σχολιάσει;).

Το πιθανότερο είναι πίσω από αυτά τα λαϊκά προστάγματα να κρύβεται όποιος χειρίζεται τα social media του, υπάρχει όμως μία τρελή πιθανότητα κάτι τέτοια να τα κάνει ο ίδιος, ο πάντα ανήσυχος γκατζετάκιας, σκηνοθέτης.

Martin Scorsese retweets photos

Θυμόμαστε σε παλιότερες δεκαετίες -προ social media, Internet, torrents- την είδηση που ήθελε τον Σκορσέζε να κάνει παρόμοια open calls στο διεθνές κοινό για να του στέλνουν αγαπημένες τους ταινίες από την κινηματογραφία της χώρας τους. Στη διεύθυνση του γραφείου του. Φημολογείται ότι είχε μία ομάδα ανθρώπων που έβλεπαν τις βιντεοκασέτες που ερχόντουσαν και τις αξιολογούσαν. Ο,τι άξιζε τον κόπο, το έβλεπε κι ο ίδιος. Εκτός από τα φεστιβάλ, ήταν ένας τρόπος να κρατιέται ενήμερος για τις τάσεις στο παγκόσμιο σινεμά.

Οπότε ποτέ δεν ξέρεις. Δείξε τις φωτογραφίες σου στον Μάρτιν, γιατί... μπορεί όντως να τις δει!

Ιδού κάποια από τα πρώτα αποτελέσματα. Ναι, το πρώτο είναι από τον Alex Kapranos των Franz Ferdinand.

Martin Scorsese retweets photos1

Martin Scorsese retweets photos2

Martin Scorsese retweets photos3

Περισσότερος Μάρτιν Σκορσέζε: