Buzz

Το νέο αγόρι της Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι... αστείο

στα 10

Το όνομά του είναι Κόλιν Τζοστ και ανήκει στην ομάδα του Saturday Night Live.

Το νέο αγόρι της Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι... αστείο

Φήμες θέλουν την (όχι εντελώς ακόμη) χωρισμένη Σκάρλετ Τζοχάνσον να βγαίνει δεύτερο ραντεβού με τον Κόλιν Τζοστ που κανείς δεν θυμάται από ένα πολύ μικρό ρόλο στο «How to be Single», αλλά όλοι γνωρίζουν από την επιτυχημένη του θητεία στο Saturday Night Live.

Ο 34χρονος Τζοστ βρίσκεται στη συγγραφική ομάδα της κολεκτίβας από το 2005, παρουσιάζει ήδη από το 2014 και υπήρξε και στην κεντρική ομάδα συγγραφής της σειράς από το 2012 έως και το 2015. Υπήρξε υποψήφιος για οκτώ βραβεία Emmy, έχει κερδίσει ένα βραβείο Peabody το 2009 και τέσσερα βραβεία του Σωματείου Σεναριογράφων της Αμερικής για τη δουλειά του στη σειρά.

Διαβάστε ακόμη: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον δεν έχει κανένα ταμπού όταν μιλάει για το σεξ

Colin Jost 607

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της New York Post, η Σκάρλετ Τζοχάνσον και ο Κόλιν Τζοστ γίναν αντιληπτοί σε δείπνο στη Νέα Υόρκη να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου. Οι δυο τους είχαν βρεθεί πρώτη φορά στο τελευταίο επεισόδιο του Saturday Night Live (όπου η Σκάρλετ έκανε ένα πέρασμα ως Ιβάνκα Τραμπ) γι' αυτή τη σεζόν και ήταν μαζί όλο το βράδυ στο πάρτι που ακολούθησε.

Διαβάστε ακόμη: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα βγει να το φωνάξει να το πει: «Δεν νομίζω ότι είναι φυσικό να είμαστε μονογαμικοί»

Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη πως το διαζύγιο ανάμεσα στην Σκάρλετ Τζοχάνσον και τον Ρομέν Ντοριάκ (το ζευγάρι έχει και ένα παιδί) δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αλλά η Σκάρλετ το έχει δηλώσει πως δεν πιστεύει στη μονογαμία σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Scarlett Johannson Cosmopolitan

Δείτε εδώ τον Κόλιν Τζοστ σε μερικά από τα σκετς Weekend Update που παρουσιάζει στο Saturday Night Live:


Διαβάστε ακόμη:

Colin Jost 607