Buzz

H Σκάρλετ Τζοχάνσον χαρίζει το πρώτο single από το girl group της με όνομα The Singles

στα 10

Μπορεί να μην είναι πια single, αλλά η Σκάρλετ Τζοχάνσον γίνεται όσο περνάει ο καιρός ακόμη πιο συναρπαστική απ' όσο ήταν από τότε που ξεκίνησε. Το νέο της (μουσικό) πρότζεκτ λέγεται The Singles και το πρώτο single είναι απλά... να το φας στο κουτάλι!

H Σκάρλετ Τζοχάνσον χαρίζει το πρώτο single από το girl group της με όνομα The Singles

Το νέο girl group πρότζεκτ της Σκάρλετ Τζοχάνσον έρχεται να συναντήσει τις μουσικές της εξορμήσεις μέσα στα χρόνια - ανάμεσα σε άλλα, το δίσκο αφιέρωμα στον Τομ Γουέιτς, τη συνεργασία της με τον Πιτ Γιορν το 2009, τη διασκευή του «Last Goodbye» του Τζεφ Μπάκλεϊ για το soundtrack του «He's Just Not That Into You», το δίσκο αφιέρωμα στον Σερζ Γκενσμπούργκ, τη συμμετοχή της στο Terrible Thrills Vol.1 των Steel Train, το «One Whole Hour» που τραγούδησε για το ντοκιμαντέρ «Wretches & Jabberers» και το «Before My Time» για τους τίτλους του «Chasing Ice» και έφτασε μέχρι τα Οσκαρ.

Οι The Singles αποτελούνται από την Τζοχάνσον, την Εστε Χάιμ των HAIM, τη Χόλι Μιράντα, την Κέντρα Μόρις και την Τζούλια Χάλτιγκαν και όπως δηλώνει η Τζοχάνσον: «Η ιδέα ήταν να γράψουμε super ποπ χορευτική μουσική που να ερμηνεύεται από κορίτσια. Αγαπώ τις Grimes. Και αγαπώ τις Bangles. Και αγαπώ τις Go-Go's. Θέλω να είμαστε σαν αυτές τις μπάντες. Τελείως ποπ αλλά με κάποια ειρωνία, λίγο για πλάκα.»

The Singles Candy Cover 607

To «Candy» που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω είναι το πρώτο σινγκλ των The Singles, σε παραγωγή του Ντέιβ Σίτεκ των TV on the Radio, o οποίος επιμελήθηκε και το artwork του εξωφύλλου του single που κυκλοφορεί από την εταιρεία του Federal Prism.


Διαβάστε και ακούστε περισσότερη Σκάρλετ: