Buzz

Το «Scarface» είναι έτοιμο για το δεύτερο (αχρείαστο) ριμέικ του

στα 10

Με τους αδερφούς Κοέν να αναλαμβάνουν το σενάριο.

Το «Scarface» είναι έτοιμο για το δεύτερο (αχρείαστο) ριμέικ του

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι η Paramount ετοιμάζει το «Toni Erdmann» ως ένα ακόμη, αχρείαστο, αμερικάνικο ριμέικ, η Universal ανακοίνωσε χτες πως έχει στα σκαριά της το ριμέικ του «Scarface» με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 10 Αυγούστου του 2018.

Ο Τζόελ και ο Ίθαν Κοέν θα γράψουν το σενάριο της ταινίας, η οποία θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άρμιτεϊτζ Τρέιλ που γράφτηκε το 1930 για την άνοδο και πτώση ενός Λατίνου γκάνγκστερ, με μια πιο μοντέρνα προσέγγιση. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αδερφοί Κοέν έχουν αναλάβει αποκλειστικά το σενάριο μιας ταινίας χωρίς να βρίσκονται στην σκηνοθετική καρέκλα. Πριν από αυτή είχαν γράψει τα σενάρια για την ταινία της Αντζελίνα Τζολί «Unbroken» και για την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Bridge of Spies».

Διαβάστε ακόμα: Ολόκληρος ο Μπράιαν Ντε Πάλμα σε έξι λεπτά!

scarface2

Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος σκηνοθέτης, πηγές ήθελαν τον Αντουάν Φουκουά να αναλάμβανε την σκηνοθεσία αλλά παραιτήθηκε λίγο μετά λόγω του ότι ανέλαβε να κάνει την συνέχεια του «The Equalizer» με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον. Τα πιο πιθανά ονόματα που ακούγονται για την καρέκλα του σκηνοθέτη είναι ο Ντέιβιντ ΜακΚένζι («Hell or High Water») και ο Πιτ Μπεργκ («Patriot’s Day»), ενώ ο Ντιέγκο Λούνα ακούγεται πως έχει κλειδώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Την ταινία θα κάνει παραγωγή ο Μάρτιν Μπρέγκμαν, ο οποίος είχε αναλάβει και την παραγωγή του πρώτου ριμέικ της ταινίας το 1983 με σκηνοθέτη τον Μπράιαν Ντε Πάλμα και σε σενάριο του Όλιβερ Στόουν με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο. Δεν έχουμε να παρά να περιμένουμε για να δούμε εάν το νέο αυτό ριμέικ θα είναι το ίδιο σπουδαίο και διαχρονικό όσο και η ταινία του Ντε Πάλμα. Υπομονή ως το 2018.

Διαβαστε ακόμη