Buzz

Πόσο θα κόστιζε αν έπρεπε να (δια)σώσουμε πράγματι όλους τους ήρωες που έχει παίξει ο Ματ Ντέιμον;

στα 10

Ω, αυτό το παιδί. Από το «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» μέχρι τη «Διάσωση» βάζει τον κόσμο να τρέχει να τον σώσει. Αν οι ήρωές του ήταν πραγματικοί, πόσο θα μας είχε κοστίσει η Διάσωση του Ματ Ντέιμον;

Πόσο θα κόστιζε αν έπρεπε να (δια)σώσουμε πράγματι όλους τους ήρωες που έχει παίξει ο Ματ Ντέιμον;

Χαμένος στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μπλεγμένος στη Μέση Ανατολή, απεσταλμένος στο έξω διάστημα από τη NASA, ή του ανήμπορου λαού σε τεχνητούς πλανήτες-παράδεισους, ο Ματ Ντέιμον μάς έχει κοστίσει πολλά χρήματα. Πολλά. Πόσα ακριβώς; Κάποιος κάθισε και τα μέτρησε!

Δείτε ακόμα: Ο Ματ Ντέιμον παίζει «Save or Kill» (και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το «Bourne 5»)

Κάποιος υπολόγισε τα κόστη αποστολής (!) από το «Saving Private Ryan» και το «Courage Under Fire», μέχρι τα «Interstellar» και «Martian» και έβγαλε το νούμερο που έχει κοστίσει η Διάσωση του Ματ Ντέιμον όλα αυτά τα χρόνια στην ανθρωπότητα. ΟΚ, στη χώρα του σινεμά πληρώνεις με monopoly money, αλλά και πάλι!

Διαβάστε αναλυτικά τους υπολογισμούς του «Kynan Eng», κατοίκου Ζυρίχης:

Saving Damon 607

Μάλιστα! Οι τελικοί υπολογισμοί αγγίζουν το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια (ενώ «οι ταινίες του Ματ Ντέιμον το 0.1% αυτού του ποσού). Θα παρατηρήσατε ότι δεν υπάρχουν οι «Bourne» ταινίες μέσα στη λίστα, γιατί ο χρήστης ακόμα το διαπραγματεύεται για το αν πρέπει να τις συμπεριλάβει σε ένα τέτοιο σκεπτικό.

Γελάστε και με αυτό: Ο Ματ Ντέιμον αναπαριστά σε λίγα λεπτά και live όλη τη φιλμογραφία του με τον Τζέιμς Κόρντεν

Στο συμπέρασμα της μελέτης του (στο οποίο καταλήγει με την ερώτηση «αξίζει ο Ματ Ντέιμον τέτοια κόστη», ο Kynan Eng σχολιάζει: «Ω πρέπει να είμαι προσεκτικός με ό,τι πω. Ας το θέσουμε έτσι: πρέπει να εξετάσουμε αν ο χαρακτήρας τον οποίο αποζημειώνουμε με ένα τέτοιο μπάτζετ πραγματοποιεί τόσο καταπληκτικές αποστολές που αξίζει τα χρήματα που δίνουμε. Δεν αφορά τον Ματ Ντέιμον ως προσωπικότητα αυτό...»

Ο τύπος έχει πλάκα. Τέλος.

Διαβάστε περισσότερα: