Buzz

Τα τρέιλερ του «Sausage Party» ανοίγουν την όρεξη για το ακατάλληλο animation της χρονιάς!

στα 10

To «ακάταλληλο» animation του Σεθ Ρόγκεν βρίσκει δρόμο προς τις αίθουσες. Και εξαπολύει επίθεση προς κάθε τι πιστεύατε ότι είναι υπεράνω... κριτικής.

Τα τρέιλερ του «Sausage Party» ανοίγουν την όρεξη για το ακατάλληλο animation της χρονιάς!

Η ιστορία του «Sausage Party» ακολουθεί τις περιπέτειες μίας ομάδας λουκάνικων μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, τα οποία παραμονή 4ης Ιουλίου ανυπομονούν να αγοραστούν. Δεν αντέχουν άλλο στο ράφι, μέσα στο αποστειρωμένο πλαστικό. Θέλουν να σκίσουν επιτέλους τη διαφάνεια και να... ενωθούν με τα καμπυλωτά θηλυκά ψωμάκια από τα διπλανά πακέτα. Ολα τα τρόφιμα του σούπερ μάρκετ πιστεύουν ότι τώρα ζουν μία βαρετή πραγματικότητα, αλλά όταν οι Θεοί (οι καταναλωτές άνθρωποι) τα αγοράσουν και τα βγάλουν από τις αυτόματες πόρτες της εξόδου, θα ζήσουν στον Παράδεισο. Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια: οι Θεοί τα τρώνε, το να τα αγοράσουν σημαίνει θάνατος. Μέσα σε μία νύχτα όλα ανατρέπονται, ο πόλεμος μεταξύ ανθρώπων και τροφών ξεκινά και το ξημέρωμα βρίσκει κονσέρβες, λαχανικά, λουκάνικα, ψωμιά, χυμούς να γιορτάζουν το θαύμα της ζωής με ένα... γιγάντιο σεξουαλικό όργιο.

Βλέπονας μια ακόμη ανολοκλήρωτη εκδοχή του «Sausage Party» στο Φεστιβάλ του SXSW τον περασμένο Μάρτιο καταλάβαμε αμέσως την «αλληγορία» που οι δημιουργοί της ταινίας θέλησαν να δώσουν όσο πιο γλαφυρά γινόταν, μπαίνοντας με φόρα όχι μόνο στα χωράφια της πολυσυζητημένης πολιτικής ορθότητας, αλλά και σε ένα κόσμο που τα κινούμενα σχέδια μπορούν να απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Δείτε ακόμη: «The Greasy Strangler»: Ακατάλληλο τρέιλερ για την πιο βρώμικη ταινία του φετινού Σάντανς

Sausage Party 607

To σενάριο του «Sausage Party» υπογράφουν οι Σεθ Ρόγκεν, Ιβαν Γκόλντμπεργκ, Κάιλ Χάντερ και Εριελ Σαφίρ, ενώ τη σκηνοθεσία οι Σεθ Ρόγκεν, Κόνραντ Βέρνον και Γκρέγκ Τίρναν. Πρωταγωνιστούν, χαρίζοντας τις φωνές τους, από τον Εντουαρντ Νόρτον μέχρι τον Τζέιμς Φράνκο και από τον Πολ Ραντ μέχρι τον Μάικλ Σέρα. Δείτε παρακάτω τρέιλερ και σποτς του «Sausage Party», το οποίο ετοιμάζεται για την έξοδό τους στις αμερικανικές αίθουσες τον Αύγουστο.






Διαβάστε και δείτε ακόμη: