Buzz

Οταν το Saturday Night Live συνάντησε το... «Love, Actually»

στα 10

Στο πρόσφατο επεισόδιό του το SNL συνδύασε τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με την σκοτεινή πολιτική επικαιρότητα. Δείτε το βίντεο...

Οταν το Saturday Night Live συνάντησε το... «Love, Actually»

Η γνωστή σκηνή του «Αγάπη Είναι» με τον κουμπάρο να εξομολογείται τον μάταιο έρωτά του στη γυναίκα του κολλητού του έχει αντιγραφεί και σατιριστεί πολλές φορές.

Αυτό όμως που έκαναν οι σεναριογράφοι του Saturday Night Live ήταν στοχευμένο και βαθιά πολιτικό.

Δείτε κι αυτό: Τομ Χανκς εναντίον Ντόναλντ Τραμπ (δείτε όλα τα βίντεο του Saturday Night Live)

snl love actually satire 607 1

Η αμερικανική επικαιρότητα θέλει τους εκλέκτορες να αποφασίζουν σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, την αποδοχή ή όχι του εκλογικού αποτελέσματος. Το σώμα των εκλεκτόρων ανακοινώνει επισήμως δηλαδή για Πρόεδρο τον Ντόναλντ Τραμπ. Ή, μας αιφνιδιάζει όλους, ψηφίζοντας κάτι διαφορετικό.

Το Saturday Night Live είχε μία ιδέα λοιπόν. Αν η Χίλαρι έκανε μία τελευταία έκκληση; Πηγαίνοντας για «κάλαντα» στα σπίτια των εκλεκτόρων;

«Μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα και τα Χριστούγεννα πρέπει να λέμε την αλήθεια...»

Θυμηθείτε την αντίδραση του Τραμπ: Ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκει «χάλια» την ενσάρκωσή του από τον Αλεκ Μπόλντγουιν στο «Saturday Night Live»

snl love actually satire 607 2

Φυσικά, η πένα των σεναριογράφων (αντίθετα με όσα πιστεύει ο Τραμπ, ο οποίος μισεί το σόου) δεν αθωώνει ούτε την υποψήφιο με το Κόμμα των Δημοκρατικών. Η υπερβολή της, η δίψα για εξουσία, η ανικανότητά της να πείσει για τις ειλικρινείς προθέσεις της- όλα περνούν από τους διαλόγους του σκετς και την (για άλλη μία φορά) υπέροχη ερμηνεία της Kέιτ ΜακΚίνον.

Απολαύστε το:

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: