Buzz

Σάσα Μπάρον Κόεν: ο Δικτάτορας προτιμά το ολόσωμο

στα 10

Ενθουσιασμό προκάλεσε η πρώτη φωτογραφία (snapshot, όχι επίσημη), από τη νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κόεν, «Ο Δικτάτορας», όχι για κινηματογραφικούς λόγους, αλλά για να μάθουμε τι μόδα θα επιβάλει αυτή τη φορά ο ανατρεπτικός δημιουργός.

Σάσα Μπάρον Κόεν: ο Δικτάτορας προτιμά το ολόσωμο

Κίτρινο παρτό αντρικό μαγιό, διαφανές αδιάβροχο, η επιστροφή στο τυρολέζικο σορτσάκι – για όλα αυτά ευθύνεται ο Σάσα Μπάρον Κόεν και τώρα, με τη νέα του ταινία, φαίνεται να προτείνει ολόσωμη αθλητική φόρμα – αμερικάνικη σημαία, με εσπαντρίγιες και ασορτί κιπά.

Ετσι θα υποδυθεί ο Κόεν το νέο του ήρωα, έναν αδίστακτο δικτάτορα που «θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του προκειμένου να εξασφαλίσει ότι η δημοκρατία δε θα φτάσει ποτέ στη χώρα που καταδυναστεύει με τόση αγάπη!»

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Σαντάμ Χουσεΐν, «Zabibah and the King» και σκηνοθετεί ο Λάρι Τσαρλς, συνεργάτης της Κόεν τόσο στο «Μπρούνο», όσο και στο «Μπόρατ». Η ταινία, αυτή τη φορά, δε θα ακολουθήσει το στιλ του ψευδοντοκιμαντέρ, μάλιστα θα έχει συμμετοχές και από τον Μπεν Κίνγκσλεϊ και την Αν Φάρις.

Δείτε παρακάτω την ολόσωμη φωτογραφία...