Buzz

Σας έλειψε η Μπρίτζετ Τζόουνς;

στα 10

Με τις «Φιλενάδες» να είναι αυτή τη στιγμή η πιο πετυχημένη κωμωδία στην Αμερική, ο σκηνοθέτης τους Πολ Φέιγκ επιλέχθηκε για να το δεύτερο σίκουελ της «Μπρίτζετ Τζόουνς». Η Ρενέ μπορεί να αρχίσει να ελπίζει...

Σας έλειψε η Μπρίτζετ Τζόουνς;

Ηταν λογικό πως με την επιτυχία (περισσότερα από 150 εκ. δολ. μόνο στην Αμερική) των «Φιλενάδων», κάθε στούντιο που σέβεται τον εαυτό του θα διάλεγε τον Πολ Φέιγκ για το επόμενο μεγάλο του «γυναικείο» πρότζεκτ.

Ο Φέιγκ, λοιπόν, βρίσκεται στο στάδιο των πρώτων συζητήσεων για να αναλάβει την «ανάσταση» της Μπρίτζετ Τζόουνς που είδε την πρώτη της ταινία, το 2001, να συγκεντρώνει 300 εκ. δολ. παγκοσμίως στέλνοντας την Ρενέ Ζελβέγκερ μέχρι τα Οσκαρ. Αργότερα βέβαια, το 2004 είδε και ένα άνευρο και χοντροκομμένο σίκουελ που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Από τότε και μέχρι σήμερα, το σχέδιο για μια τρίτη ταινία της σειράς βρίσκεται σε ανάπτυξη, σε σενάριο της δημιουργού της ηρωίδας, Ελεν Φίλντινγκ και κεντρική ιστορία την επιθυμίας της Τζόουνς να γίνει μητέρα.

Αναμένεται η αντίδραση της Ρενέ Ζελβέγκερ (που χρειάζεται όσο ποτέ μια επιτυχία) και η συμφωνία των Χιου Γκραντ και Κόλιν Φερθ για να επιστρέψουν ως οι άντρες γύρω από την «Μπρίτζετ Τζόουνς».