Buzz

Αυτό που η Σάντρα Μπούλοκ ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς από το People

στα 10

Στα 50 της χρόνια η Σάντρα Μπούλοκ μπορεί να διασκεδάζει με τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας της χρονίας» που της απένειμε το περιοδικό People. Ισως γιατί ξέρει πραγματικά που κρύβεται η αληθινή ομορφιά...

Αυτό που η Σάντρα Μπούλοκ ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς από το People

«Είναι γελοίο», ήταν η αντίδραση της Σάντρα Μπούλοκ όταν οι υπεύθυνοι του περιοδικού People της ανακοίνωσαν πως κέρδισε τον τίτλο της «πιο όμορφης γυναίκας της χρονίας».

«Η αληθινή ομορφιά δεν φωνάζει. Ειδικά σε αυτήν την πόλη είναι τόσο δύσκολο να μην πεις κάποια στιγμή στη ζωή σου "Δεν πρέπει να μοιάζω έτσι". Οχι, λοιπόν. Να είσαι ένας καλός άνθρωπος, μια καλή μαμά, να μαγειρεύεις καλά, να δίνεις τη σειρά σου σε κάποιον που βιάζεται πιο πολύ από σένα. Οι άνθρωποι που βρίσκω τους πιο όμορφους είναι αυτοί που δεν προσπαθούν να είναι όμορφοι.»

Στα 50 της χρόνια και με την άνεση μια καριέρας που πάνω στην πιο κρίσιμη στιγμή σώθηκε λόγω του «Gravity» - ήταν η ταινία που έκανε την Μπούλοκ μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς των τελευταίων χρόνων, πιστή στην υπόσχεση που είχε κάνει κάποτε να ανεβάσει το κασέ των γυναικών σε αριθμούς που τους αξίζει, η Σάντρα Μπούλοκ μπορεί πια να μιλάει με την άνεση μιας πραγματικής σταρ που μπορεί να αναζητήσει την ομορφιά στα πιο απροσδόκητα μέρη.

Διαβάστε ακόμη: Η λίστα των 20 εκατομμυρίων δολαρίων! Πόσο αμοίβονται οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ!

Sandra Bullock 607

Βασικά το πιο όμορφο πράγμα πάνω στη Σάντρα Μπούλοκ, εκτός από το γεγονός πως ποτέ δεν ήταν πραγματικά από τις πιο όμορφες είναι η μικρή ιστορία που διηγείται για το γιο της στη συνέντευξη του People με αφορμή την ανακήρυξή της στην «πιο όμορφη γυναίκα της χρονιάς».

«Τον έβαζα στο κρεβάτι και του έλεγα πως ακόμη και όταν θα είμαι γριά και με περισσότερες ρυτίδες απ' ότι τώρα, θα τον αγαπάω ακόμη και θα θέλω να τον βάζω στο κρεβάτι. Και με ρώτησε γιατί έχω ρυτίδες και εγώ του απάντησα: "Ελπίζω, κάποιες από αυτές να είναι επειδή γελάω τόσο πολύ". Αγγιξε το προσωπό μου και μου είπε: "Δεν είσαι γριά, είσαι απλά ευτυχισμένη".»

Sandra Bullock 607

Στη λίστα μετά την Σάντρα Μπούλοκ φιγουράρουν ως πιο «όμορφες της χρονιάς» η Βανέσα Χάτζενς (του πάλαι πότε «High School Musical»), η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, η Γκαμπριέλ Γιούνιον (του «Being Mary Jane»), η Σέι Μίτσελ (του «Pretty Little Liars»), η Λαβέρν Κοξ (του «Orange is the New Black») και η Ταράτζι Π. Χένσον (του τηλεοπτικού «Empire»).

Διαβάστε ακόμη: