Buzz

O σεισμός στο Νεπάλ αλλάζει τα σχέδια της προώθησης του «San Andreas» για την Warner

στα 10

Πώς προωθείς μια ταινία με κεντρικό της θέμα έναν καταστροφικό σεισμό, την ίδια στιγμή που στην αληθινή ζωή δεν σταματάει ο αριθμός των θυμάτων από μία πραγματικά βιβλική καταστροφή;

O σεισμός στο Νεπάλ αλλάζει τα σχέδια της προώθησης του «San Andreas» για την Warner

Με επίσημη ανακοίνωση της Warner, αλλάζει ρότα η τελική προώθηση του «San Andreas», λίγο πριν την εξοδό τους στους κινηματογράφους.

Το στούντιο θέλει να διασφαλίσει πως βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που έζησαν το φονικό σεισμό στο Νεπάλ, οι τραγικές επιπτώσεις του οποιού συνεχίζουν εδώ και μια βδομάδα με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει δραματικά κάθε ώρα που περνάει.

Το «San Andreas» του Μπραντ Πέιτον - η πρώτη αληθινά μεγάλη ταινία για ένα σεισμό μετά το «Earthquake» του 1974 - αναφέρεται στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα που αποτελεί έναν από τους μεγάλους γεωλογικούς κινδύνους του πλανήτη κι είναι υπεύθυνο για μερικούς σημαντικούς σεισμούς στην ακτογραμμή της Καλιφόρνια. Αποτελεί ένα από τα φόβητρα των κατοίκων της δυτικής ακτής της Αμερικής κι αυτόν ακριβώς τον φόβο έρχεται τώρα να εκμεταλλευτεί το disaster movie που φαντάζεται τι ακριβώς θα συνέβαινε αν το ρήγμα ξυπνούσε και ήταν αγριεμένο...

San Andreas Poster 607

Η Warner Bros έστειλε ανακοίνωση για «στροφή» στο μάρκετινγκ της ταινίας σε όλες τις χώρες που θα βγει η ταινία - με προγραμματισμένη ημερομηνία την 27η Μαΐου, προσαρμοσμένη στην ευαισθητοποιήση γύρω από τον πρόσφατο σεισμό στο Νεπάλ, κοινώς χωρίς όλες τις κινδυνολογίες που θα τρόμαζαν τον κόσμο πριν ο Ντουέιν - The Rock - Τζόνσον έρθει για να τον σώσει ως ο απόλυτος υπερήρωας.

Διαβάστε ακόμη: «San Andreas»: Οι ταινίες καταστροφής δεν πέθαναν ακόμη!

Δείτε εδώ τα δύο τρέιλερ του «San Andreas» που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα:



Αλλαγές στην προώθηση ταινίας της ετοιμάζει και η Universal. Ο λόγος για το «Everest» (διαβάστε περισσότερα εδώ) που είναι προγραμματισμένο για το φθινόπωρο του 2015. Στην ταινία του Μπαλταζάρ Κορμακούρ, που βαζίζεται στο βιβλίο - μαρτυρία του Τζον Κρακάουερ «Into Thin Air», μια ομάδα ορειβατών έρχεται αντιμέτωπη με μια φονική χιονοθύελλα.

Everest 607 O Τζέικ Τζίλενχαλ πριν ξεσπάσει η χιονοθύελλα στο «Everest»

Tags: San Andreas