Buzz

Το λάθος στο πόστερ του «Spider-Man» που τσάντισε τον Σάμιουελ Τζάκσον

στα 10

Οh-oh! Ο Σάμιουελ Τζάκσον μόλις παρατήρησε την γκάφα στο πόστερ του «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του» και δεν είναι καθόλου χαρούμενος....

Το λάθος στο πόστερ του «Spider-Man» που τσάντισε τον Σάμιουελ Τζάκσον

Το νέο εικαστικό για το μάρκετινγκ του «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του» (το οποίο κυκλοφορεί στις 2 Ιουλίου στην Αμερική και στις 4 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Feelgood Entertainment) ποσταρίστηκε, κυκλοφόρησε, τοιχοκολλήθηκε. Και κανείς δεν πρόσεξε το λάθος.

Εκτός από τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, που έγινε έξαλλος.

Ο πρωταγωνιστής της Marvel, ο οποίος υποδύεται ξανά τον «Νικ Φιούρι» (και το «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του» θα είναι η ταινία που συναντιέται για πρώτη φορά με τον Spider-Man του Τομ Χόλαντ) παρατήρησε κάτι που... βγάζει μάτι.

Δείτε κι αυτό: Το νέο τρέιλερ του «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο του» (είναι γεμάτο spoilers για την «Τελευταία Πράξη» των Εκδικητών)

Στο ένα πόστερ της ταινίας η καλύπτρα του ματιού του είναι στο αριστερό του μάτι, ενώ στο άλλο έχει....μετακινηθεί στο δεξί. Για να θυμίσουμε τα γεγονότα: το σωστό είναι το αριστερό. Το αριστερό μάτι του έχασε μετά τη μάχη με τον «Goose» (στο «Captain Marvel»).

Και, χωρίς να μασήσει τα λόγια του, ο Τζάκσον ξεμπρόστιασε το λάθος στα σόσιαλ:

.

Διαβάστε περισσότερα: