Buzz

Ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε πέσει στη Σάλμα Χάγιεκ (κι εκείνη σήμερα τον δίνει αλύπητα)

στα 10

Αν αναρωτιέστε πώς ρίχνει ο Ντόναλντ Τραμπ (ή τουλάχιστον επιχειρεί) τις γυναίκες, ακούστε τη Σάλμα Χάγιεκ να σας διηγείται την προσωπική της εμπειρία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ την είχε πέσει στη Σάλμα Χάγιεκ (κι εκείνη σήμερα τον δίνει αλύπητα)

Η Σάλμα Χάγιεκ, καλεσμένη του Τρέβορ Νόα και του «The Daily Show», ρωτήθηκε αν οι φήμες ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, χρόνια πριν, της είχε ζητήσει με επιμονή να βγουν αληθεύουν. Στην καταφατική της απάντηση, ο Νόα ήθελε λεπτομέρειες («Οχι τίποτα άλλο, αλλά θα ήθελα να ξέρω πώς ο Πρόεδρος της Αμερικής την πέφτει στις γυναίκες» είπε, στηρίζοντας την επιμονή του) κι εκείνη διηγήθηκε ακριβώς την ιστορία.

Η οποία ιστορία θα ήταν απλά... μία ακόμα ιστορία, ένα gossip, μία χιουμοριστική επιπρόσθετη απόδειξη για την προσωπικότητα του Τραμπ, αν (ακριβώς για τους ίδιους λόγους) δεν είχε μία ανατριχιαστική, αλαζονική, αυτάρεσκα χειριστική διάσταση από μόνη της.

Δείτε κι αυτό: «Δεν υπάρχει μέλλον»: Ο Μπραντ Πιτ προβλέπει τον καιρό στα χρόνια του Ντόναλντ Τραμπ

Salma Hayek Donald Trump 607

Ενας άνθρωπος που έχει μάθει να τα παίρνει όλα - χωρίς κανόνες (ήταν παντρεμένος), χωρίς φραγμούς (δίπλα της στεκόταν το αγόρι της), χωρίς το «όχι» να υπάρχει στο λεξιλόγιό του επιβραβεύτηκε με το ανώτατο πολιτικό αξίωμα για την ανήθικη στάση του απέναντι στη ζωή, τις γυναίκες, τις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες.

Ας μην το σοβαρεύουμε άλλο, κι ας αφήσουμε την τσαούσα Μεξικάνα να διηγηθεί πώς ο Τραμπ ήξερε πολύ καλά τι έκανε - είχε μέθοδο και στρατηγική.


.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: