Buzz

Η Σάλι Φιλντ δηλώνει ανακουφισμένη που ο Μπαρτ Ρέινολντς δεν θα διαβάσει την αυτοβιογραφία της

στα 10

Ζευγάρι στην οθόνη και στη ζωή, η Σάλι Φιλντ κι ο Μπαρτ Ρέινολντς σίγουρα δεν μοιράστηκαν μόνο αγάπη...

Η Σάλι Φιλντ δηλώνει ανακουφισμένη που ο Μπαρτ Ρέινολντς δεν θα διαβάσει την αυτοβιογραφία της

Αν το timing παίζει ρόλο στην ανθρώπινη ζωή, αυτή είναι μια τέτοια συγκυρία. Η Σάλι Φιλντ ετοιμάζεται να εκδώσει τα απομνημονεύματά της, με τον τίτλο «In Pieces» κι εκεί, φυσικά, θα περιγράφεται αναλυτικά κι ο δεσμός της με τον Μπαρτ Ρέινολντς. «Είμαι ευγνώμων που δεν θα διαβάσει όσα έγραψα, γιατί θα πληγωνόταν,» είπε στους New York Times η ηθοποιός για τον Ρέινολντς που έφυγε από τη ζωή, στα 82 του χρόνια, στις 6 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπαρτ Ρέινολντς δεν θα απολογηθεί ποτέ επειδή πέρασε καλύτερα απ' όλους

σάλι φιλντ μπαρτ ρέινολντς 607

Η Σάλι Φιλντ κι ο Μπαρτ Ρέινολντς ήταν μαζί για μια πενταετία, από το 1977 ως το 1982, σε μια σχέση με έντονα σκαμπανεβάσματα. «Χάρηκα που ο Μπαρτ δεν θα διαβάσει όσα έγραψα, που κανείς δεν θα του κάνει ερωτήσεις για όσα θα διαβάσει, που δεν θα χρειαστεί να αμυνθεί, ή να επιτεθεί, πράγμα που μάλλον θα έκανε. Δεν θα ήθελα να τον πληγώσω παραπάνω.»

Το ζευγάρι πρωταγωνίστησε σε κάποιες από τις γνωστότερες ταινίες και των δυο, όπως το «Smokey and the Bandit» και το «Hooper». Η εκτός οθόνης κοινή ζωή τους ήταν, όπως την περιγράφει η Σάλι Φιλντ, «μπερδεμένη και σύνθετη, όχι χωρίς αγάπη και φροντίδα, αλλά πραγματικά μπερδεμένη και, για μένα, επώδυνη.» Στο βιβλίο της, η Φιλντ συνδέει την παρουσία του Ρέινολντς στη ζωή της μ' αυτή του πατριού της, Τζοκ Μαχόνεϊ, που την κακοποιούσε σεξουαλικά: «Μάλλον προσπαθούσα να ξορκίσω κάτι, όσο ήμουν με τον Μπαρτ. Προσπαθούσα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω μια σχέση να λειτουργήσει.»

Δείτε ακόμη: Οι 5 ταινίες του Μπάρτ Ρέινολντς που διαμόρφωσαν την καριέρα του

σάλι φιλντ μπαρτ ρέινολντς 607

Η Φιλντ περιγράφει τις περιπέτειες του Μπαρτ Ρέινολντς με τα ναρκωτικά - αμφεταμίνες, βαρβιτουρικά και κάποιες «παράξενες ενέσεις στο στήθος». Μοιράζεται το πώς ο Ρέινολντς ήταν αυταρχικός στη σχέση του, δεχόταν κάποιες πλευρές της ζωής ή του χαρακτήρα της κι απέρριπτε άλλες. Ταυτόχρονα, τον σκιαγραφεί ως «αλαζόνα αλλά χαρισματικό» και τη σχέση τους παρορμητική και έντονη.

Το «In Pieces» κυκλοφορεί στις 18 Σεπτεμβρίου κι αν όχι ο Μπαρτ, πάντως ο υπόλοιπος κόσμος θα το διαβάσει με δίψα!

Διαβάστε ακόμη: Οι σταρς και φίλοι του Μπαρτ Ρέινολντς αντιδρούν στο θάνατό του