Φεστιβάλ / Βραβεία

Sala Web 2015: Το 72ο Φεστιβάλ Βενετίας στον υπολογιστή σας!

στα 10

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Φεστιβάλ Βενετίας φροντίζει για όσους δεν μπορούν να βρεθούν στο Λίντο και προσφέρει επιλεγμένες προβολές σε απευθείας online streaming για όλους.

Flix Team
Sala Web 2015: Το 72ο Φεστιβάλ Βενετίας στον υπολογιστή σας!

Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2012 και μοιάζει πλέον με θεσμό, το Sala Web του Φεστιβάλ Βενετίας συνεργάζεται ξανά με το Festival Scope φέρνοντας επιλεγμένες προβολές από τα τμήματα Orizzonti και Biennale College στον υπολογιστή σας μέσω online streaming.

Οι ταινίες του Sala Web θα είναι διαθέσιμες για streaming για πέντε ημέρες, από την ημέρα της παγκόσμιας πρεμιέρας τους στο 72ο Φεστιβάλ Βενετίας. Τις προβολές φιλοξενεί και φέτος το Festivalscope, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα μέσα του Αυγούστου στην επίσημη σελίδα του Sala Web στο ιντερνετ. Οι χρήστες θα μπορούν να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε ταινία στην τιμή των 4 ευρώ ή το ειδικό Festival Pass στην τιμή των 10 ευρώ για 5 ταινίες και θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία που θα επιλέξουν μέσα σε διάστημα πέντε ημερών.

Οπως δήλωσε ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Βενετίας, Αλμπέρτο Μπαρμπέρα: «Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη Μόστρα διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο - από λάτρεις του σινεμά έως και τους επαγγελματίες του κινηματογράφου. Ο σκοπός του Sala Web είναι να τους δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ταινίες που αλλιώς δεν θα μπορούσαν να δουν. Οι ταινίες από τα τμήμα Orizzonti και Biennale College αντιπροσωπεύουν αληθινά εφευρετικές τάσεις στο σινεμά του σήμερα. Επιθυμούμε να βρίσκουμε συνεχώς νέους τρόπους για να αυξήσουμε την ορατότητά τους και το διεθνές κοινό τους. Σε αυτό το πλαίσιο, το Sala Web είναι η πλατφόρμα που ενώνει το διεθνές κοινό με το Φεστιβάλ της Βενετίας.»

To Flix, επίσημος χορηγός επικοινωνίας του Sala Web του Διεθνούς Φεστιβάλ Βενετίας θα σας κρατά ενήμερους για το πρόγραμμα, τη διάθεση των εισιτηρίων αλλά και για διαγωνισμούς μέσω των οποίων θα διατεθούν δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές του.

Διαβάστε περισσότερα για το 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: