Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2014: O «Saint Laurent» του Μπερτράν Μπονελό είναι έτοιμος να περπατήσει στο κόκκινο χαλί

στα 10

Διεκδικώντας το φετινό Χρυσό Φοίνικα, το «Saint Laurent» του Μπερτράν Μπονελό αποκαλύπτει τις πρώτες του εικόνες και το λόγο για τον οποίο θα είναι η με διαφορά πιο πολυσυζητημένη βιογραφία του Ιβ Σεν Λοράν από τις δύο που γυρίστηκαν φέτος για τον άνθρωπο που άλλαξε τη μόδα.

Κάννες 2014: O «Saint Laurent» του Μπερτράν Μπονελό είναι έτοιμος να περπατήσει στο κόκκινο χαλί

Με την έγκριση του ίδιου του Πιερ Μπερζέ, συντρόφου και διαχειριστή της κληρονομιάς του Ιβ Σεν Λοράν, το «Saint Laurent» του Μπερτράν Μπονελό έρχεται στο 67ο Φεστιβάλ Καννών για να λύσει οποιαδήποτε απορία για το ποια από τις δύο ταινίες που γυρίστηκαν για τον διάσημο σχεδιαστή είναι αυτή που θα τραβήξει με σιγουριά και στιλ τα περισσότερα φώτα της διασημότητας.

Δεν είναι μόνο ο Γκασπαρ Ουλιέλ στον ομώνυμο ρόλο, ούτε ο Ζερεμί Ρενιέ στο ρόλο του Μπερζέ, ούτε η Λέα Σεϊντού στο ρόλο της μούσας του Λοράν, Λουλού ντε λα Φαλέζ, ούτε ο Λουί Γκαρέλ στο ρόλο του δανδή Ζακ ντε Μπασέρ που διατηρούσε σχέσεις με τον Λοράν πριν γίνει ο μεγάλος σύντροφος ζωής του Καρλ Λάγκερφελντ.

Είναι περισσότερο, η αποθέωση του τι σημαίνει «πρεμιέρα στις Κάννες», το κόκκινο χαλί που όλοι περιμένουν να δουν live και με πίστη στον Μπονελό (θυμηθείτε τον «Οίκο Ανοχής» του 2012 που συμμετείχε επίσης στο Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ Καννών), μια ταινία που θα αφήσει στην κινηματογραφική ιστορία τον Σεν Λοράν, προφανώς περισσότερο από την αξιοπρεπή αλλά ισχνή βιογραφία του Ζαλίλ Λεσπέρ που ανέδειξε τον Πιερ Νινέ σε ιδανικό ενσαρκωτή του νεαρού σχεδιαστή.

Διαβάστε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 67ο Φεστιβάλ Καννών που διεξάγεται φέτος από τις 14 έως και τις 25 Μαΐου.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από το «Saint Laurent» του Μπερτράν Μπονελό:

2

2

2

2

Διαβάστε ακόμη: