Buzz

Ο Μπεν και ο Τζος Σάφντι του «Good Time» ετοιμάζουν το ριμέικ του «48 Ωρες»

στα 10

Η τεράστια επιτυχία του Εντι Μέρφι από τα 80s επιστρέφει, λουστραρισμένη με την ακατέργαστη φιλοσοφία των αδερφών Σάφντι του «Good Time».

Ο Μπεν και ο Τζος Σάφντι του «Good Time» ετοιμάζουν το ριμέικ του «48 Ωρες»

Μετά την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του «Good Time», τα αδέρφια Μπεν και Τζος Σάφντι παραμένουν στο... δρόμο για να τολμήσουν να μεταφέρουν στα 2010s ένα από τα εμβληματικά κωμικά χιτς των 80s, τις «48 Ωρες» που τότε σκηνοθέτησε ο Γουόλτερ Χιλ ανακηρύσσοντας σε σούπερ σταρ του box office τον Νικ Νόλτε και τον Εντι Μέρφι.

Για όσους δεν γνωρίζουν τις «48 Ωρες» (επειδή μάλλον γεννήθηκαν μετά τα 80s), το φιλμ αφηγείται το 48ωρο ενός αστυνομικού και ενός κατάδικου καθώς προσπαθούν να πιάσουν ένα ζευγάρι δολοφόνων. Ιδανικό σκηνικό για τους αδελφούς Σάφντι που με το «Good Time» έδειξαν ικανότητα στα ανθρωποκυνηγητά μέσα στις μητροπόλεις, αλλά και στα παράξενα ζευγάρια - βλέπε Ρόμπερτ Πάτινσον με τον Μπεν Σάφντι.

Δείτε ακόμη: «Good Time»: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον στην κάμερα του Flix - δείτε το video

Δείτε εδώ το αυθεντικό τρέιλερ του «48 Hours»:


To ριμέικ θα είναι μια παραγωγή της Paramount Players και της Chernin Entertainment, το σενάριο υπογράφει μαζί με τα δύο αδέλφια ο Τζέροντ Καρμάικλ του «The Carmichael Show».

Safdie Brothers