Industry

SAE Film Information Day: Ο συναρπαστικός κόσμος του κινηματογράφου σε περιμένει

στα 10

O εκπαιδευτικός φορέας SAE στην Αθήνα διοργανώνει το Film Information Day την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Κλείσε τη θέση σου!

Flix Team
SAE Film Information Day: Ο συναρπαστικός κόσμος του κινηματογράφου σε περιμένει

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου (18.00 - 21.00) η SAE Athens σε προσκαλεί στο Film Information Day που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του. Eλα να μάθεις τα πάντα για τις Film σπουδές στην SAE.

Δείτε λεπτομέρειες για το Film Information Day και κλείστε θέση στο πρόγραμμα σπουδών που σας ενδιαφέρουν. Εάν σας ενδιαφέρουν και τα δύο προγράμματα τότε μπορείτε να επιλέξετε και τα δύο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ οι θέσεις είναι περιορισμένες & θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

sae 607

Σπουδές Κινηματογράφου και Σκηνοθεσίας

Το filmmaking, η σκηνοθεσία, το post-production και το videography είναι δημοφιλείς και άκρως δημιουργικές ειδικότητες για τους νέους παγκοσμίως, απολαμβάνοντας την παραδοσιακή δυναμική της κινούμενης εικόνας σε συνδυασμό με τις απεριόριστες διαστάσεις που έχει πλέον αποκτήσει χάρη στα νέα τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας και προβολής. Τώρα είναι η σειρά σου να μας δείξεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου. Αξιοποίησε τη δημιουργικότητά σου και ξεκίνα την επαγγελματική σου και καλλιτεχνική σου σταδιοδρομία στο χώρο του filmmaking μέσα από το BA/BSc (Hons) Digital Film Production του SAE Creative Media College σε συνεργασία με το Middlesex University του Λονδίνου.

Το πρόγραμμα σπουδών BA / BSc (Hons) Digital Film Production παρέχει ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων που συνδυάζονται με την ανάπτυξη δεξιοτήτων και τη δημιουργία εμπειριών στον τομέα του ψηφιακού κινηματογράφου, από τη σκηνοθεσία, τη διεύθυνση φωτογραφίας, το σενάριο, την παραγωγή, το video editing και το compositing μέχρι το ευρύτερο φάσμα του post production.

sae 607

Στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών θα εκπαιδευτείς στη δημιουργία και παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, music videos, διαφημιστικών και web videos, αξιοποιώντας τον επαγγελματικό εξοπλισμό, τους σταθμούς εργασίας και την εκπαιδευτική εμπειρία της SAE. Παράλληλα, μέσω εργασίας και συνεργασίας σε πραγματικές παραγωγές, θα αποκτήσεις γνώσεις και δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις σφαιρική εικόνα της βιομηχανίας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών σου θα έχεις στη διάθεσή σου ένα δυναμικό επαγγελματικό portfolio που θα σου προσφέρει σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη βιομηχανία και θα έχεις στη διάθεσή σου τις απαραίτητες γνώσεις για ξεκινήσεις άμεσα την επαγγελματική σου δράση.

Με έμφαση στην πρακτική εκπαίδευση, θα αποκτήσεις ελεύθερη και απεριόριστη πρόσβαση σε πρότυπο εξοπλισμό παραγωγής film και ψηφιακές κάμερες που θα σου προσφέρουν τη δυνατότητα να μάθεις τις απαραίτητες διαδικασίες και τεχνικές προκειμένου να διασφαλίσεις ότι τα projects που θα οραματιστείς θα γίνουν πραγματικότητα σε πολλαπλές πλατφόρμες. Οι σπουδές κινηματογράφου στο SAE Creative Media College συνοδεύονται από την υποστήριξη και καθοδήγηση του εξειδικευμένου εκπαιδευτικού προσωπικού μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Motion Graphics & Compositing Certificate

Εξέλιξε το δημιουργικό σου και επαγγελματικό σου έργο στον χώρο της visual επικοινωνίας και παραγωγής με motion graphics και post production τεχνικές.

Το 6μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Motion Graphics & Compositing και το διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό μας προσωπικό σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέες δεξιότητες και να εξειδικευτείς σε πολυδιάστατα ψηφιακά εργαλεία, τα οποία πρωταγωνιστούν και κάνουν τη διαφορά στο σύγχρονο χώρο των digital & visual media σε όλον το κόσμο (web, film, TV, games, advertising, digital journalism).

Η SAE σου προσφέρει μία πλούσια και συναρπαστική εμπειρία συνδυάζοντας τη διαχρονική της φιλοσοφίας για πρακτική διδασκαλία με:

  • Εκμάθηση των λογισμικών της Adobe: Photoshop, Premiere και After Effects
  • Εκπαίδευση πάνω σε: 2D Compositing, Color Correction, Image Editing, Rotoscoping, Motion Graphics (titling / digital effects)
  • Στο πλαίσιο των μαθημάτων η SAE σου παρέχει αποκλειστικό σταθμό εργασίας πλήρως εξοπλισμένο, εξασφαλίζοντάς σου μια 100% πρακτική εκπαιδευτική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Videography Certificate

Το 6μηνο πρόγραμμα Videography Certificate θα σε εκπαιδεύσει πάνω σε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για τη δημιουργία video content για ψηφιακά μέσα, με έμφαση στα σύγχρονα visual media και το διαδίκτυο.

Εστιάζοντας στην αυτόνομη δημιουργία και παραγωγή web videos - short documentaries, προωθητικών videos, youtube videos, live videos για social media, κλπ. - θα γνωρίσεις τις βασικές αρχές του filmmaking και δίπλα στους έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές μας θα εκπαιδευτείς πάνω στον σχετικό εξοπλισμό και τα απαραίτητα software.

Η SAE σου προσφέρει μία πλούσια και συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία, συνδυάζοντας την πρακτική διδασκαλία και το δημιουργικό της περιβάλλον με:

  • Εκπαίδευση σε BlackMagic Pocket και DSLR cameras
  • Εξάσκηση στη χρήση σχετικού φωτιστικού, ηχητικού και υποστηρικτικού εξοπλισμού
  • Χρήση Green Screen Studio
  • Εκμάθηση editing και compositing λογισμικού

Στο πλαίσιο των πρακτικών διαλέξεων η SAE σου παρέχει αποκλειστικό και πλήρως εξοπλισμένο σταθμό εργασίας για μια 100% πρακτική εκπαιδευτική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Final Cut Pro X User Certification

Νέος κύκλος σεμιναρίων

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων Final Cut Pro X της SAE Athens ξεκινάει το 2020!

Εξειδικεύσου στο Final Cut Pro X, ένα από τα κορυφαία προγράμματα για ψηφιακό μοντάζ και παραγωγή video και απόκτησε την επίσημη πιστοποίηση της Apple / Final Cut X Certified User.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

_Για να δρομολογήσεις την εγγραφή σου επικοινώνησε στο 210 3217661, καθημερινά 12.00 - 20.00. _

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Η SAE Athens φιλοξενεί σημαντικούς Ελληνες και διεθνείς επαγγελματίες από τη βιομηχανία των Creative Media για να παρουσιάσουν masterclasses στους σπουδαστές και αποφοίτους μας. Γνωρίστε ορισμένους από αυτούς μέσα από τις συνεντεύξεις που έδωσαν εδώ.



Περισσότερες πληροφορίες στο site του εκπαιδευτικού φορέα SAE στην Αθήνα. Οι εγγραφές για τους νέους κύκλους σπουδών (Οκτώβριος 2019) έχουν ξεκινήσει και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο 210 3217661, καθημερινά 10:00-20:00.