Buzz

S σημαίνει «ελπίδα»; Νέο σούπερ τρέιλερ για το «Man of Steel»

στα 10

Διαστημικές εκρήξεις, Μητρόπολη υπό απειλή, πατρική αγάπη και ερωτικά σκιρτήματα: το νέο, πλούσιο τρέιλερ του «Man of Steel» τα έχει όλα κι έρχεται προς το μέρος μας!

S σημαίνει «ελπίδα»; Νέο σούπερ τρέιλερ για το «Man of Steel»

Αν στο διάστημα έχεις μπαμπά τον Ράσελ Κρόου και στη Γη έχεις γονείς τον Κέβιν Κόστνερ και την Νταϊάν Λέιν και φλερτ την Εϊμι Ανταμς, πώς σε λένε; Ο Κλαρκ Κεντ – Σούπερμαν του Χένρι Κάβιλ παίρνει σάρκα, οστά και ώθηση σ’ αυτό, το νέο τρέιλερ του «Man of Steel», που μας πείθει οριστικά ότι στις 20 Ιουνίου θ’ απογειωθούμε!

Με σκηνοθέτη τον Ζακ Σνάιντερ του «Watchmen» και των «300» και παραγωγό τον Κρίστοφερ Νόλαν, το «Man of Steel» μοιάζει να πετυχαίνει μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στα ειδικά εφέ και το υπαρξιακό υπόβαθρο και, φυσικά, τίποτα λιγότερο δε θα αρκούσε για τον πιο σούπερ υπερήρωα στην ιστορία των κόμικς.

Στο νέο τρέιλερ του «Man of Steel» που, και πάλι, διαπερνάται από τα παιδικά χρόνια του Σούπερμαν και τον προορισμό του να σώσει την ανθρωπότητα, βλέπουμε επιτέλους και δράση (φλέγεται ο Κρύπτον;) και συναίσθημα και ρομάντζο κι έναν Χένρι Κάβιλ που δε μοιάζει πια άγευστος, αλλά εξαιρετικά… νόστιμος.

Δείτε το παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για το «Man of Steel»: