Buzz

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ευχαριστεί κι αφιερώνει την επιτυχία του «La La Land» στην Ντέμπι Ρέινολντς

στα 10

Κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου του στην τελετή απονομής των βραβείων του Palm Springs International Film Festival, ο πρωταγωνιστής του «La La Land» υποκλίθηκε στην μεγάλη κυρία των μιούζικαλ, που χάσαμε πρόσφατα.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ ευχαριστεί κι αφιερώνει την επιτυχία του «La La Land» στην Ντέμπι Ρέινολντς

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αποδέχθηκε το βραβείο Vangaurd στην τελετή απονομής τουPalm Springs International Film Festival, ευχαριστώντας την Ντέμπι Ρέινολντς με έναν σεμνό, γενναιόδωρο και γλυκό τρόπο.

Ο 36χρονος πρωταγωνιστής θέλησε με τον τρόπο του να αναγνωρίσει την αναμφισβήτητη και μεγαλειώδη επιρροή των κλασικών σε οτιδήποτε επιχειρεί το σύγχρονο σινεμά και θέλησε να υποκλιθεί στην μεγάλη κυρία των μιούζικαλ, την οποία κατανόμασε ως καθημερινή πηγή έμπνευσης κατά τη διάρκεια της παραγωγής του «La La Land».

Διαβάστε ακόμα: Η μοντέρνα Βίβλος των μιούζικαλ του 21ου αιώνα

Ryan Gosling red carpet 607

Singing in the rain 607 2

Δείτε κι αυτό: Οι αξέχαστες ερμηνείες που άφησαν την Ντέμπι Ρέινολντς στην ιστορία

«Θα ήθελα να την είχα ευχαριστήσει αυτοπροσώπως, αλλά δεν είχα την ευκαιρία. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω από εδώ την Ντέμπι Ρέινολντς για την υπέροχη καριέρα και το σύνολο του έργου της» είπε ο Γκόσλινγκ. «Υπήρξε μεγάλη πηγή έμπνευσης για εμάς, καθημερινά. Βλέπαμε το «Τραγουδώντας στη Βροχή» κάθε μέρα για να παίρνουμε ιδέες και δύναμη. Ηταν ένα μοναδικό ταλέντο και την ευχαριστώ που μας χάρισε έμπνευση...»

Singing in the rain 607 1

Διαβάστε περισσότερα: