Buzz

Ο Ράιν Γκόσλινγκ έχει κάτι να πει στον Ράσελ Κρόου - live στην Αυστραλέζικη τηλεόραση

στα 10

O Ράσελ Κρόου είχε μόλις συνδεθεί live στην τελετή απονομής των βραβείων της Αυστραλέζικης Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης 2015, όταν ο Ράιν Γκόσλινγκ τον διέκοψε για να... Δείτε το βίντεο!

Ο Ράιν Γκόσλινγκ έχει κάτι να πει στον Ράσελ Κρόου - live στην Αυστραλέζικη τηλεόραση

Ο Ράσελ Κρόου δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων της Αυστραλέζικης Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης 2015, καθώς βρίσκεται σε γυρίσματα με τον Ράιαν Γκόσλινγκ του «The Nice Guys» του Σέιν Μπλακ, που υπολογίζεται να κυκλοφορήσει το 2016. Το φιλμ εκτυλίσσεται στο Λος Αντζελες του ’70 κι ο Ράσελ Κρόου υποδύεται έναν μπράβο ο οποίος συνεργάζεται μ' έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ (Γκόσλινγκ alert!) για να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας κοπέλας και τον φαινομενικά ασύνδετο φόνο μιας πορνοστάρ. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κι ο Ράσελ Κρόου τόσο πιστεύουν στην ταινία και στον σκηνοθέτη (ο Μπλακ είναι ένας πό τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους Αμερικανούς σεναριογράφους που, ως τώρα, έχει περάσει πίσω από την κάμερα για το «Kiss Kiss Bang Bang» και το «Iron Man 3») , που έκοψαν κι οι δυο τις αμοιβές τους στο μισό, προκειμένου να βοηθήσουν τον Μπλακ να την υλοποιήσει.

Διαβάστε ακόμη: Οι Ελληνες της Αυστραλίας εναντίον Ράσελ Κρόου

Και μάλλον έχουν ταιράξει και μεταξύ τους. Περνάνε καλά στα γυρίσματα κι αυτό βγαίνει στον κόσμο, τύπου. Εστησαν λοιπόν ένα χαριτωμένο γκαγκ, την ώρα της live σύνδεσης του Ράσελ Κρόου με πατρίδα, για να παρουσιάσει μέσω δορυφόρου ένα βραβείο στην τελετή απονομής των AACTA Awards.

O Γκόσλινγκ τον πειράζει που δεν έχει κερδίσει τίποτα τελευταία, ο Κρόου ανταποδίδει που τον βλέπει... ντυμένο. «Να σας συστήσω τον νεαρό δίπλα μου γιατί μπορεί να μην τον αναγνωρίσατε με ρούχα...»

Δείτε το βίντεο:


Διαβάστε περισσότερα: