Buzz

O Ράιαν Γκόσλινγκ παίρνει μαθήματα ζωής από τον 12χρονο εαυτό του!

στα 10

Θυμάστε το χαριτωμένο βίντεο με τον 12χρονο Ράιαν Γκόσλινγκ να χορεύει σε μια μεγάλη σκηνή ως θαυμαστό παιδί του Disney Channel; Δύο δεκαετίες μετά, ο 34χρονος πλεόν Ράιαν Γκόσλινγκ αποκαλύπτει όσα έμαθε βλέποντας τον 12χρονο εαυτό του...

Flix Team
O Ράιαν Γκόσλινγκ παίρνει μαθήματα ζωής από τον 12χρονο εαυτό του!

Μέρος των συλλεκτικών βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, προσφέροντας περισσότερο Ράιαν Γκόσλινγκ στον κόσμο που δεν σταματάει να ζητάει, το βίντεο που τον έδειχνε ως 12χρονο παιδί του Disney Channel να χορεύει σε μια μεγάλη σκηνή υπήρξε ένα από τα πιο viral - και δικαιολογημένα, αφού ήταν τόσο ακαταμάχητα χαριτωμένο που έμοιαζε αδύνατον να αντισταθείς.

Δύο δεκαετίες μετά, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Telegraph δηλώνει όλα όσα έμαθε βλέποντας τον 12χρονο εαυτό του στο εν λόγω βίντεο και στα πλήθος άλλα που κυκλοφορούν στο YouTube, αναγνωρίζοντας ότι ήξερε να χορεύει, αν και βρίσκει τον εαυτό του «κάπως γελοίο».

«Ολοφάνερα είχα φτάσει από νωρίς στην κορυφή», αστειεύεται, συμπληρώνοντας: «Αν κοιτάξεις αυτά τα βίντεο, βλέπεις πως ίσως θα ήθελες να αφαιρέσεις λίγο την αυτοπεποίθηση από αυτό το παιδί. Πάντοτε όμως είχα περισσότερη αυτοπεποίθηση απ' ότι μπορούσε να εγγυηθεί το ταλέντο μου, τη φιλοσοφία του "κάντο έστω στα ψέματα μέχρι να τα καταφέρεις".»

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο με τον 12χρονο Ράιαν Γκόσλινγκ:


Στην ερώτηση αν θα τον ενδιέφερε να επιδείξει τις χορευτικές του ικανότητες σε ένα κινηματογραφικό μιούζικαλ, απάντησε: «Ναι... Μάλλον όχι ξανακάνοντας αυτές τις φιγούρες, αλλά αγαπώ τον Τζιν Κέλι και το "Singin' in the Rain" και το "Ενας Αμερικάνος στο Παρίσι", αυτό το στιλ των μιούζικαλ.»

Περισσότερος Ράιαν Γκόσλινγκ: