Buzz

Από τη «La La Land» στο φεγγάρι! Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Νιλ Αρμστρονγκ

στα 10

Ο ηθοποιός θα ανανεώσει την άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Ντάμιεν Σαζέλ σε ένα biopic που θα φέρει τον τίτλο «First Man».

Από τη «La La Land» στο φεγγάρι! Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Νιλ Αρμστρονγκ

Μπορεί στο «La La Land» o Ντάμιεν Σαζέλ να ταξίδεψε τους ερωτευμένους πρωταγωνιστές του στ’ αστέρια (μεταφορικά μιλώντας πάντα), για τις ανάγκες της επόμενης ταινίας του, ωστόσο, ο Γκόσλινγκ θα πάει μέχρι στο φεγγάρι.

Η φήμη κυκλοφορούσε ήδη από πέρσι, επιβεβαιώθηκε όμως πλέον και επίσημα: Ο Ντάμιεν Σαζέλ ετοιμάζει την κινηματογραφική βιογραφία του Νιλ Αρμστρονγκ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα αναλάβει να υποδυθεί τον άνθρωπο που έκανε τα πρώτα βήματα στη Σελήνη.

Διαβάστε ακόμη: Οι ρέπλικες ζουν ανάμεσά μας στο πρώτο teaser trailer του «Blade Runner 2049»

Neil Armstrong 607 Νιλ Αρμστρονγκ

Βασισμένο στο βιβλίο του Τζέιμς Χάνσεν, «First Man: A Life of Neil A. Armstrong», διασκευασμένο για τη μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφο του «Spotiligh», Τζος Σίνγκερ, το φιλμ θα ακολουθεί την πορεία του Αρμστρονγκ από το 1961 έως το 1969, την περίοδο δηλαδή που η NASA και το διαστημικό της πρόγραμμα βρισκόταν σε πυρετώδη προετοιμασία προκειμένου να στείλει τον πρώτο άνθρωπο στο φεγγάρι, η οποία κατέληξε σε μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και επαναστατικές επιστημονικές αποστολές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Αν και θα περιμέναμε ίσως κάτι πιο πρωτότυπο από ένα ακόμα biopic από το συγκεκριμένο καλλιτεχνικό δίδυμο (θα πρόκειται επίσης για την πρώτη ταινία του Σαζέλ που δεν βασίζεται σε δικό του σενάριο), έπειτα από την ανανεωτική μιούζικαλ φαντασμαγορία του «La La Land», δεν μπορούμε παρά να έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έφεραν στη σκοτεινή αίθουσα μια από τις καλύτερες ταινίες του 2016.

Διαβάστε ακόμα