Buzz

Ryan Gosling alert: σε τηλεμάρκετινγκ μαχαιριών στον Jimmy Kimmel!

στα 10

Το σόου του Τζίμι Κίμελ μεταφέρθηκε σε prime time ώρα και στο πρώτο του επεισόδιο φιλοξένησε εκτάκτως δύο guests-έκπληξη: Ράιαν Γκόσλινγκ και Γουίλ Φέρελ (ως «The Knife Guys») σε τηλεμάρκετινγκ πώλησης μαχαιριών. Δείτε το βίντεο...

Ryan Gosling alert: σε τηλεμάρκετινγκ μαχαιριών στον Jimmy Kimmel!

Οι σατιρικές εκπομπές των μεταμεσονύχτιων σόου της αμερικανικής τηλεόρασης έχουν τους φανατικούς οπαδούς τους. Κάποτε ήταν μονοπώλιο το Tonight Show, σήμερα υπάρχουν 4-5 σημαντικοί ανταγωνιστές με 40λεπτες εκπομπές που κυμαίνονται από τις 11.30 μέχρι τις 12.30 το βράδυ σε διάφορα κανάλια της ελεύθερης και καλωδιακής τηλεόρασης. Η φέτα προγράμματος των 11.30 (11.35 για να είμαστε ακριβείς) είναι προνομιακή και ελάχιστοι την απολαμβάνουν (γνωστή η διαμάχη των Τζέι Λένο και Κόναν Ο' Μπράιαν που οδήγησε σε παραίτηση του συμπαθέστατου Κόναν από το NBC και την μετακίνησή του στο TLC).

Τώρα που ένας άλλος αιρετικός των βραδινών εκπομπών, ο Τζίμι Κίμελ, πήρε «προαγωγή» και μετακινήθηκε στο time slot των έντεκα και μισή, αποφάσισε να το γιορτάσει με μικρές εκπλήξεις που έδωσαν πανηγυρική νότα (και μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης) στο πρώτο του επεισόδιο.

Ενα από αυτά ήταν το αλά Saturday Night Live σκετς Γουίλ Φέρελ-Ράιαν Γκόσλινγκ, οι οποίοι εμφανίστηκαν ως παρουσιαστές τελεμάρκετινγκ εκπομπής για ... μαχαίρια, δηλώνοντας έκπληκτοι για την παρουσία άλλης εκπομπής στο χώρο τους, καθώς «στις 11.30 το στούντιο τους ανήκει...»

Αυτοσχεδιασμός, ξεκάθαρη πλάκα, τηλεοπτικός χαβαλές που ακόμα κι όταν δεν ξεκαρδίζει, και πάλι αποδεικνύει περίτρανα πόσο κατέχουν το μέσο οι Αμερικανοί και πόσο αντίστοιχα ακομπλεξάριστοι είναι οι σταρ τους.

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε τη γυμνή εμφάνιση της Σάντρα Μπούλοκ στο πρώτο επεισόδιο αντίστοιχου σόου με την μοναδική γυναίκα παρουσιάστρια, Τσέλσι Χάντλερ (του αιρετικού «Chelsea Lately»).

Οσο για τα ουρλιαχτά: να θυμίσουμε ότι αυτά τα σόου γυρίζονται μπροστά σε κοινό - στην περίπτωση του Κίμελ, στο El Capitan Theater στο Χόλιγουντ.