Buzz

Ο Ράσελ Κρόου δέχθηκε να ερμηνεύσει τον πιο δυσφημισμένο, διαβόητο καναλάρχη της Αμερικής

στα 10

O Ράσελ Κρόου δέχθηκε να ερμηνεύσει τον ξεπεσμένο διευθυντή της Fox Νews & Fox TV, Ρότζερ Εϊλς. Εναν ανθρώπο που διέπρεψε ως σύμβουλος διάσημων Ρεπουμπλικανών, ενώ ταυτόχρονα κατηγορήθηκε για ρατσισμό και αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά από μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση - 2 χρόνια πριν το κίνημα #metoo.

Ο Ράσελ Κρόου δέχθηκε να ερμηνεύσει τον πιο δυσφημισμένο, διαβόητο καναλάρχη της Αμερικής

Ο Ρότζερ Εϊλς έχει πεθάνει από τον Μάιο του 2017, λίγους μήνες μετά την αναγκαστική του «παραίτηση» από τη θέση του διευθυντή των καναλιών Fox και των Fox News, λόγω του σκανδάλου σειράς σεξουαλικών παρενοχλήσεων γυναικών δημοσιογράφων, παραγωγών και γραμματέων του.

Θυμηθείτε κι αυτό: «The Art of Divorce»: Ο Ράσελ Κρόου γιόρτασε το διαζύγιο (και μαζί τα γενεθλιά) του με μια δημοπρασία

Γεννημένος το 1940, ο Εϊλς υπήρξε σύμβουλος στον Ρίτσαρντ Νίξον, στην νικητήρια εκλογική καμπάνια του Ρόναλντ Ρέιγκαν, ήταν εκείνος που συμβούλεψε τον Τζορτζ Μπους να απαντήσει ανελέητα στην επίθεση της 9/11 (με βομβαρδισμό του Ιράκ) για να κερδίσει την κοινή γνώμη, κι ήταν επίσης ο άνθρωπος που έστησε την καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ και σχεδίασε τη στάση του στα προεκλογικά debates.

Update Aυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της μεταμόρφωσης του Κρόου σε Εϊλς

The Loudest Voice in the Room 607

Aπό το 1996 ήταν ο ιδρυτής και διευθυντής (μετά από επιλογή του Ρούπερτ Μέρντοκ, φυσικά) των Fox News και της συντηρητικής τους κατεύθυνσης. Επί 20 χρόνια ήταν η φιγούρα πίσω από κάθε επίθεση σε δημοκρατικό υποψήφιο, εκείνος που έστησε την "δείξε μας το πιστοποιητικό γεννήσεώς σου" δυσφήμιση του Μπαράκ Ομπάμα και πολλών άλλων.

Το ότι έφυγε, έκπτωτος, γιατί οι γυναίκες του καναλιού συσπειρώθηκαν (η τελική μήνυση περιλάμβανε 20 ονόματα από όσες τόλμησαν να βγουν μπροστά, γιατί λέγεται ότι υπήρχαν πολλές περισσότερες) και εισακούστηκαν μετά από χρόνια καταγγελιών που χανόντουσαν στους διαδρόμους της Fox, ήταν μία μεγάλη νίκη που σημειώθηκε πολύ πριν το κίνημα #metoo.

Διαβάστε κι αυτό: Η Αζέλια Μπανκς μηνύει τον Ράσελ Κρόου για εξύβριση, απειλή και σωματική επίθεση

Roger Ailes 607 1

Roger Ailes 607 2

Αυτή τη διαβόητη περσόνα καλείται να ερμηνεύσει λοιπόν ο Ράσελ Κρόου, για μία νέα μίνι σειρά (8 επεισοδίων) του Showtime, που θα βασίζεται στο βιβλίου του Γκάμπριελ Σέρμαν «The Loudest Voice in the Room» (2014).

Θα είναι ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος που φέρνει τον οσκαρικό Κρόου στην αμερικανική τηλεόραση.

Ο Ντέιβιντ Νέβινς, πρόεδρος του Showtime, έκανε την ανακοίνωση για την προπαραγωγή της σειράς λέγοντας ότι «η συνέργεια των media με την πολιτική αποτελεί μία πραγματικότητα που έχει καθορίσει τον σημερινό μας κόσμο κι αυτό πάμε να εξερευνήσουμε με την νέα αυτή σειρά».

russell crowe Roger Ailes 607

«Με τον Ράσελ Κρόου στον πρωταγωνιστικό ρόλο, πιστεύουμε ότι θα γράψουμε ιστορία...»

Δε διαφωνούμε. Ο Κρόου έχει τον τρόπο να μεταμορφωθεί, να τολμήσει. Να πέσει πολύ γενναιόδωρα, πολύ χαμηλά, και να βγάλει στην επιφάνεια έναν συγκλονιστικό ήρωα.

Ανυπομονούμε!

Διαβάστε ακόμα: