Buzz

Συνελήφθη η Ροζάριο Ντόσον σε διαδήλωση στην Ουάσινγκτον

στα 10

Χθες, Παρασκευή, σε καθιστική διαμαρτυρία στην Ουάσινγκτον συνελήφθησαν 100 άτομα. Ανάμεσά τους και η Ροζάριο Ντόσον.

Συνελήφθη η Ροζάριο Ντόσον σε διαδήλωση στην Ουάσινγκτον

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ειδησιογραφικά πρακτορεία η «Democracy Spring» διαμαρτυρία χθες στην Ουσάινγκτον κατέληξε σε συλλήψεις. Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν ως μέρος μίας μη-βίαιης καθιστικής διαμαρτυρίας που σκοπό είχε να κρατήσει μία ολόκληρη εβδομάδα και να κάνει καταγγείλει το διεφθαρμένο αμερικανικό πολιτικό κι εκλογικό σύστημα.

Οι διαδηλωτές γνωρίζουν ότι μία τόσο εκτενής καθιστική διαμαρτυρία δεν μπορεί να πάρει άδεια και παρεμποδίζει την κίνηση στην πόλη, οπότε οι συλλήψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Μαρκ Ράφαλο στο πλευρό όλων των μειονοτήτων (και της δικαιοσύνης)

rosario dawson democracy spring 607

rosario dawson democracy spring 607 2

Κι όντως χθες έγιναν οι πρώτες, με πάνω από 100 άτομα να μετακινούνται από το σημείο συγκέντρωσης από την αστυνομία. Μία από τους πολίτες-διαδηλωτές και η Ροζάριο Ντόσον που εδώ και μήνες στηρίζει δημόσια την υποψηφιότητα του Μπέρνι Σάντερς και καταγγέλει τους υπόλοιπους υποψηφίους για το ότι παίρνουν μεγάλα κονδύλια χορηγίας για την προεκλογική τους καμπάνια από δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες, διαιωνίζοντας έτσι το φαύλο κύκλο διαφθοράς.

Rosario Dawson 607

Rosario Dawson 607

Στο βίντεο η Ντόσον βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες και κάνει δηλώσεις, εξηγώντας το κίνημα Democracy Spring και τα αιτήματά του:


Διαβάστε περισσότερα: