Buzz

H ιστορία των Beatles από την αρχή μέχρι και το μεγάλο φινάλε

στα 10

Ο Ρον Χάουαρντ κάνει ένα από τα μεγάλα του όνειρα πραγματικότητα, παίρνοντας επίσημη έγκριση για να γυρίσει το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τους Beatles.

H ιστορία των Beatles από την αρχή μέχρι και το μεγάλο φινάλε

«Από τη στιγμή που είδα τους Beatles στο σόου του Εντ Σάλιβαν, το μόνο που ήθελα να κουρέψω τα μαλλιά μου όπως αυτοί. Οι γονείς μου είπαν όχι, αλλά τελικά ενέδωσαν και μου το έκαναν δώρο για τα γενέθλια των 10 μου χρόνων.»

Ονειρο ζωής για τον Ρον Χάουαρντ, ένα ντοκιμαντέρ που θα αφηγείται τη μεγάλη ιστορία των Beatles, από το ξεκίνημά τους μέχρι και την τελευταία συναυλία τους στο Σαν Φρανσίσκο, μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα με την έγκριση των εναπομείναντων του συγκροτήματος αλλά και της Γιόκο Ονο.

Το ντοκιμαντέρ θα περιέχει 20 τραγούδια του συγκροτήματος, αρχειακό υλικό από τα πρώτα τους χρόνια αλλά και από όλους τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας τους, συνεντεύξεις με τους Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Ρίνγκο Σταρ, Γιόκο Ονο και Ολίβια Χάρισον, ανάμεσα σε άλλους και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015.

2

Η παραγωγή ανήκει στην εταιρεία του Χάουαρντ, με συμμετοχή της Apple Corps και της White House Pictures. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω με την Apple και την ομάδα της White Horse σε αυτήν την συγκλονιστική ιστορία τεσσάρων νεαρών που σάρωσαν τον πλανήτη το 1964. Η επιρροή τους στην ποπ κουλτούρα και την ανθρώπινη εμπειρία είναι αδιαμφισβήτητη.», δήλωσε ο Χάουαρντ.

Παράλληλα με τον Χάουαρντ, το NBC ετοιμάζει μια μίνι - σειρά οκτώ επεισοδίων με την ιστορία των Σκαθαριών και είμαστε σίγουροι πως η μανία με τους Beatles δεν θα σταματήσει εκεί.

Διαβάστε ακόμη: