Buzz

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Μάρτιν Σκορσέζε: Η συνεργασία του αιώνα!

στα 10

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο επιβεβαίωσε πως θα συνεργαστεί ξανά με τον Σκορσέζε για πρώτη φορά μετά από το «Casino». Και θα έχουν πολύ καλή παρέα.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Μάρτιν Σκορσέζε: Η συνεργασία του αιώνα!
«Μπογιατζήδες»...

Η ταινία «που θα πρέπει να γίνει γρήγορα, αφού φοβάμαι ότι δεν θα είμαστε για πολύ καιρό εδώ», όπως είπε αστειευόμενος ο Ντε Νίρο στην εφημερίδα Guardian θα έχει τον τίτλο «Ι Heard You Paint Houses», όπως και το ομώνυμο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ.

Το «Ι Heard You Paint Houses» αφηγείται την αληθινή ιστορία «του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους ενός από τα αμερικάνικα συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο άνθρωπος που τον σκότωσε. Εγώ θα παίξω τον Σίραν, ο Πατσίνο θα ειναι ο Χόφα και ο Τζό Πέσι θα έχει επίσης έναν ρόλο στο φιλμ» λέει ο Ντε Νίρο.

«Ακουσα ότι βάφεις σπίτια», ήταν η πρώτη φράση που είπε ο Τζίμι Χόφα στον Φρανκ Σίραν όταν γνωρίστηκαν, μια φράση που σήμαινε «σκοτώνεις ανθρώπους», αφού το βάψιμο είχε στην προκείμενη περίπτωση να κάνει με τα αίματα στους τοίχους μετά από έναν πυροβολισμό.

Ο ιρλανδικής καταγωγής Σίραν, «έβαφε» όντως «σπίτια», αφού ήταν ένας από τους λίγους μη ιταλικής καταγωγής μαφιόζους που βρισκόταν στην λίστα των πλέον καταζητούμενων του FBI στην δεκαετία του 60 και του 70. Και αν πιστέψουμε τη δική του παραδοχή στον Μπραντ που ήταν ο δικηγόρος του, «έβαψε και το σπίτι» του Τζίμι Χόφα, ο οποίος εξαφανίστηκε το 1975 και το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ.

Σύμφωνα με τον Ντε Νίρο η ταινία θα γυριστεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οπότε είναι πολύ πιθανόν, πως αυτό θα είναι το επόμενο project του Σκορσέζε μετά το «The Wolf of Wall Street». «Προσπαθούμε να βρούμε τους χρόνους που θα μας βολέψουν όλους»

Εμείς από την άλλη, θα περιμένουμε υπομονετικά...