Buzz

To «Rogue One» έρχεται να σώσει το όνειρο

στα 10

Σώστε την επανάσταση! Σώστε το όνειρο! Ναι, η Τζιν Ερσο είναι έτοιμη για όλα αυτά, στο νέο teaser του «Rogue One: A Star Wars Story». Δείτε το βίντεο.

Flix Team
To «Rogue One» έρχεται να σώσει το όνειρο

Προορισμένο να καλύψει το κενό ανάμεσα στο «The Force Awakens» και στο επεισόδιο 8 που ολοκληρώνει αυτήν την εποχή τα γυρίσματά του, το «Rogue One: A Star Wars Story» είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο στοίχημα της Disney, το πρώτο φιλμ από μια άτυπη τριλογία που δε συνδέεται άμεσα με τα γεγονότα των κανονικών επεισοδίων της σειράς αλλά διαδραματίζεται στον ίδιο μακρινό γαλαξία σε κρίσιμες χρονικές περιόδους για την ιστορία του «Πολέμου των Αστρων», όπως τη γνωρίζουμε.

Δείτε εδώ το προηγούμενο, επικό τρέιλερ του «Rogue One: A Star Wars Story»

Πρωταγωνιστές του «Rogue One: A Star Wars Story» είναι η Φελίσιτι Τζόουνς (δεύτερο κορίτσι μετά τη Ρέι της Ντέιζι Ρίντλεϊ στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»), ο Μαντς Μίκελσεν, ο Ντιέγκο Λούνα, ο Αλαν Τούντικ, ο Μπεν Μέντελσον, ο Φόρεστ Γουιτάκερ και ο Ντόνι Γιέν. Και στο νέο teaser spot που κυκλοφόρησε, όλοι μαζί, έχουν ένα στόχο κι ένα σκοπό: Save the revolution, save the dream! Κι είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουν, αν όχι στο «Rogue One», που μας έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου από τη Feelgood, τότε σίγουρα λίγο αργότερα στην κινηματογραφική saga. Δείτε το spot παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: Από το «Game of Thrones» στον «Πόλεμο των Αστρων». Η Εμίλια Κλαρκ θα κάνει συντροφιά στον νεαρό Χαν Σόλο

rogue one poster 607