Buzz

Ακούστε τον Τάρον Ετζερτον να τραγουδάει το «Rocketman» του Ελτον Τζον

στα 10

O Τάρον Ετζερτον τραγουδά και μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πώς θα ακούγονται τα τραγούδια του Ελτον Τζον στην ταινία του Ντέξτερ Φλέτσερ.

Flix Team
Ακούστε τον Τάρον Ετζερτον να τραγουδάει το «Rocketman» του Ελτον Τζον

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τη νέα ταινία του Ντέξτερ Φλέτσερ, το «Rocketman», τη «φανταστική» κινηματογραφική βιογραφία του Ελτον Τζον, η οποία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες σε λίγες εβδομάδες. Κι αυτό γιατί θέλουν να δουν το πώς ο Τάρον Ετζερτον θα ενσαρκώσει τον αγαπημένο τους τραγουδιστή, αλλά πάνω απ' όλα για το πώς θα ακούγεται όταν τραγουδάει κάποιο από τα τραγούδια του.

Τουλάχιστον για το τελευταίο, η αναμονή τους τελείωσε μιας και κυκλοφόρησε ένα μουσικό βίντεο με τον Ετζερτον να τραγουδάει το «Rocketman» - και μπορεί η φωνή του να μη μοιάζει τόσο με εκείνη του Ελτον Τζον, αλλά παρ' όλα αυτά μοιάζει να κάνει μια υπέροχη δουλειά.

Διαβάστε ακόμα: Οscars 2019: Ο Ελτον Τζον ερμηνεύει το «Tiny Dancer» με τον Τάρον Ετζερτον!

Rocketman 607

Σύμφωνα με τον Ετζερτον, η ταινία δεν θα είναι βιογραφική αλλά ένα «μιούζικαλ φαντασίας», θέλοντας φυσικά να τονίσει πως όταν μιλάς για τη ζωή του Ελτον Τζον δεν μπορείς να μιλάς με συμβατικούς όρους. «Τα τραγούδια θα χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν σημαντικές στιγμές της ζωής του. Δεν είναι ο μόνος που θα τραγουδάει στην ταινία. Θα είναι διασκεδαστικό», συνεχίζει ο Ετζερτον για την ταινία που αφηγείται τα νεανικά χρόνια του Ελτον Τζον και την πορεία του προς την απόλυτη φήμη.

Στην ταινία, σε παραγωγή του Ελτον Τζον και του συζύγου του, Ντέιβιντ Φέρνις, εκτός από τον Τάρον Ετζερτον στο ρόλο του Ελτον Τζον και τον Ρίτσαρντ Μάντεν στο ρόλο του παραγωγού και συντρόφου του, Τζον Ράιντ, παίζουν ακόμη ο Τζέιμι Μπελ στο ρόλο του στιχουργού και μόνιμου συνεργάτη του Ελτον Τζον, Μπέρνι Τόπιν και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ στο ρόλο της μητέρας του.

Το «Rocketman» αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάιο.


Διαβάστε ακόμα: Κάννες 2019: Ο Πάνος Χ. Κούτρας στην Κριτική Επιτροπή για τον Χρυσό Φοίνικα Μικρού Μήκους Ταινίας στο Φεστιβάλ Καννών