Buzz

Η Ρόμπιν Ράιτ ταξιδεύει στο «Blade Runner 2»

στα 10

Οταν ετοιμάζει σίκουελ μιας από τις σπουδαιότερες ταινίες φαντασίας κι έχεις για πρωταγωνιστές τον Χάρισον Φορντ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, επιλέγεις πολύ προσεκτικά τη γυναίκα που θα σταθεί ανάμεσά τους.

Η Ρόμπιν Ράιτ ταξιδεύει στο «Blade Runner 2»

Παραγωγός ο Ρίντλεϊ Σκοτ (για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε), σκηνοθέτης ο Ντενίς Βιλνέβ (γιατί ξέρει από ατμόσφαιρα και ένταση και ανδρικά υπαρξιακά ερωτήματα), πρωταγωνιστές ο Χάρισον Φορντ (γιατί στο «φρεσκάρισμα» του «Star Wars» ήταν πιο δημοφιλής από τους νέους ηθοποιούς) και ο Ράιαν Γκόσλινγκ (γιατί ποια ταινία δε χρειάζεται τον Ράιαν Γκόσλινγκ;) και δράση «αρκετές δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία».

Αυτά είναι όσα γνωρίζαμε ως τώρα για το σίκουελ του «Blade Runner», που θα είναι έτοιμο για τις αίθουσες τον Ιανουάριο 2018, δηλαδή σε δυο χρόνια απο τώρα.

Διαβάστε ακόμη: Save the date. Το σίκουελ του «Blade Runner» έρχεται τον Ιανουάριο 2018

Blade Runner 607

Η νέα ευπρόσδεκτη πληροφορία είναι ότι το καστ συμπληρώνει η Ρόμπιν Ράιτ, όχι μόνο πανέμορφη, όχι μόνο αυστηρή ηθοποιός, όπως έχει αποδείξει και τα τελευταία χρόνια στο «House of Cards», αλλά και παραπάνω από ικανή ν' αναμετρηθεί με την ανάμνηση της τόσο μοιραίας, στη δεκαετία του '80, Σον Γιανγκ που αποτελούσε το αντικείμενο του πόθου στην πρώτη ταινία. Τη φωτογραφία του «Blade Runner 2» θα υπογράψει, ως εγκύηση αισθητικής, ο Ρότζερ Ντίκινς και το σενάριο ανήκει στους Χάμπτον Φάντσερ και Μάικλ Γκριν (στη θέση του Ντέιβιντ Πιπλς στο original), που βασίζονται και πάλι στο μυθιστόρημα του Φίλιπ Κ. Ντικ, «Do Androids Dream of Electric Sheep». Τους δυο μήνες τους φάγαμε, μένουν ακόμη 22.

Διαβάστε ακόμη: