Buzz

Το παγκάκι του «Ξεχωριστού Γουιλ Χάντινγκ», μνημείο για το θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς

στα 10

To παγκάκι στο οποίο γυρίστηκε η πιο σημαντική σκηνή του «Ξεχωριστού Γουιλ Χάντινγκ» μεταμορφώθηκε από την ώρα του θανάτου του Ρομπιν Γουίλιαμς σε ένα αφιέρωμα στη μνήμη του.

Το παγκάκι του «Ξεχωριστού Γουιλ Χάντινγκ», μνημείο για το θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς

H είδηση έγινε γνωστή από το tweet του Νίκολας Ράμπτσενουκ ο οποίος λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Ρόμπιν Γουίλιαμς έσπευσε με το κορίτσι του στο Δημοτικό Κήπο της Βοστόνης για να δει το παγκάκι όπου γυρίστηκε η ίσως σημαντικότερη σκηνή από τον «Ξεχωριστό Γουιλ Χάντινγκ» του Γκας Βαν Σαντ, της ταινίας που χάρισε στον Γουίλιαμς το Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου το 1997.

Διαβάστε ακόμη: «Oh Captain, My Captain»: Μια τελευταία υπόκλιση στον Ρόμπιν Γουίλιαμς

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, οι δυο τους άφησαν λουλούδια στο σημείο και με κιμωλία που είχαν μαζί τους έγραψαν δίπλα στο παγκάκι ατάκες από την ταινία: «sorry guys, I went to see about a girl» και «your move, chief». Εκεί συνάντησαν ήδη δύο θαυμαστές του Γουίλιαμς και της ταινίας που είχαν φτάσει στο σημείο νωρίτερα. Ο Ράμπτσενουκ ευχήθηκε η αρχή που έκαναν να έχει συνέχεια και να δει και άλλα μνημεία να ξεφυτρώνουν σε άλλα μέρη του κόσμου αλλά και σε άλλες περιοχές της Βοστόνης όπου γυρίστηκε η ταινία.

Δείτε εδώ τη σκηνή με το παγκάκι από τον «Ξεχωριστό Γουιλ Χάντινγκ»:


Διαβάστε ακόμη: