Buzz

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ξεκαθαρίζει όσα είπε περί «κτηνοβασίας» στα γυρίσματα του «Good Time»

στα 10

Οχι δεν μπορείς να αστειευτείς με τα πάντα στο Χόλιγουντ. Την επόμενη μέρα αναγκάζεσαι να κάνεις επίσημες δηλώσεις και να δώσεις εξηγήσεις. Διαβάστε την απολογία του Ρόμπερτ Πάτινσον για όσα είπε για το σκύλο στα γυρίσματα του «Good Time».

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον ξεκαθαρίζει όσα είπε περί «κτηνοβασίας» στα γυρίσματα του «Good Time»

O Ρόμπερτ Πάτινσον εμφανίστηκε στον Τζίμι Κίμελ για να προωθήσει το «Good Time» την ταινία των Τζος και Μπένι Σάφντι με την οποία βρέθηκε στο διαγωνιστικό τμήμα του πρόσφατου φεστιβάλ Καννών - με παραγωγούς, μάλιστα, τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και τον Τέρι Ντούγκας.

Δείτε: το πρώτο trailer του «Good Time»

Ο Πάτινσον πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του 10λεπτου που του αναλογούσε εκθειάζοντας την «κασαβετική» εμπειρία που είχε με τους αδελφούς Σάφντι παρουσιάζοντάς τους ως νέους, ριζοσπαστικούς σκηνοθέτες. Ομολόγησε ότι θέλησε να κάνει την ταινία βλέποντας μόνο μία φωτογραφία από μια άλλη δουλειά τους. Επαίνεσε την εμπλοκή τους σε σενάριο, σκηνοθεσία, μοντάζ, ήχο. Μίλησε για το 6λεπτο standing ovation που η ταινία δέχθηκε στην πρεμιέρα της στις Κάννες. Και μετά... τα θαλάσσωσε.

good time 607

Διαβάστε επίσης: Η κριτική του Flix για το «Good Time» των αδελφών Σάφντι

Θέλοντας να τονίσει ότι οι σκηνοθέτες έσπασαν τα όρια του επιτρεπτού στο σινεμά, κι ότι οι Σάφντι έφεραν τη «βρώμικη», ανεξάρτητη, νεοϋορκέζικη αύρα τους στην ταινία, διηγήθηκε μία σκηνή συνουσίας (αυνανισμού) με το πρωταγωνιστικό σκυλί του ήρωά του, που κατά τον Πάτινσον δικαιολογείται καθώς ο ήρωας θεωρεί ότι ήταν κι ο ίδιος σκύλος σε προηγούμενη ζωή του. «Ο εκπαιδευτής μου είπε ότι θα μπορούσα να το κάνω στ' αλήθεια, οι σκηνοθέτες φώναζαν "μην είσαι κότα, παίξτου την κανονικά", εγώ αρνήθηκα και τελικά έφτιαξαν ένα ψεύτικο πέος για το σκυλί...»

Φυσικά, αυτή η τελευταία του φράση έγινε viral, ξεσήκωσε φιλοζωϊκές οργανώσεις, έγινε πηχυαίος τίτλος εφήμερων ειδήσεων και έφερε τους εμπλεκόμενους με την ταινία σε πολύ δύσκολη θέση. Γιατί στο Χόλιγουντ αυτά τιμωρούνται. Μπορεί η ταινία σου να έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές και να περιμένεις μία παρόμοια υποδοχή με την πρεμιέρα της στα box office και ξαφνικά ένα σκάνδαλο να σε καταποντίσει.

Θυμηθείτε κι αυτό: Τo Flix στη συνέντευξη Τύπου του Good Time

good time 607

Το θέμα πήρε διαστάσεις, οι ίδιοι οι σκηνοθέτες έκαναν δηλώσεις και σήμερα ο Πάτινσον απολογήθηκε κι έδωσε συμπληρωματικές εξηγήσεις στο indiewire:

Η ιστορία που αφηγήθηκα στον Τζίμι Κίμελ προχθές το βράδυ μοιάζει να πήρε τρομακτικές, εκτός ελέγχου, διαστάσεις. Αυτό που δεν βγήκε στον κόσμο ήταν ότι κάναμε πλάκα. Ενα τέτοιο περιστατικό δε θα συνέβαινε ποτέ στο σετ του Good Time. Ολοι είμαστε παθιασμένοι ζωόφιλοι και δε θα περνούσε καν από το μυαλό οποιουδήποτε να γίνει κάτι στο γύρισμα που θα πείραζε ένα ζώο. Οσοι εμπλέκονται με την ταινία είναι πάνω από όλα εξαιρετικοί επαγγελματίας και μαζί φτιάξαμε μία ταινία που είμαι πάρα πολύ περήφανος. Νιώθω μεγάλη ντροπή που παρασύρθηκα από τη στιγμή και, προσπαθώντας να κάνω τον Τζίμι να γελάσει, δημιούργησα μία τέτοια σύγχυση και μία τόσο τραγικά λάθος εντύπωση...

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

.

Διαβάστε περισσότερα: