Buzz

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πτοείται από τους haters που δεν τον θέλουν για νέο Batman

στα 10

«Είναι προτιμότερο να ξεκινάς κάτι τέτοιο από το περιθώριο. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουν πολύ λίγα από εσένα..»

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πτοείται από τους haters που δεν τον θέλουν για νέο Batman

Mπορεί τα νέα να ανακοινώθηκαν, επισήμως από τη Warner, στις 3 Ιουνίου, όμως η είδηση ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα είναι ο επόμενος που θα οδηγήσει το batmobile είχε διοχετευθεί στον Τύπο από τα μέσα Μαΐου - κάτι που αιφνιδιάσε τους πάντες, και, περισσότερο από όλους τον ίδιο τον Πάτινσον.

Ο 33χρονος πρωταγωνιστής έπιασε τον εαυτό του να googlάρει μανιωδώς το όνομά του για να δει νεότερες αντιδράσεις. Αυτό αποκαλύπτει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη στο Variety, σχολιάζοντας για πρώτη φορά επισήμως την επιλογή του για τον εμβληματικό ρόλο και γελώντας με τον πανικό που του είχε προκαλέσει η πρώιμη διαρροή στα media.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι πιο έξυπνος κι απ' ό,τι όμορφος

Robert Pattinson 607 1

«Ημουν σε πτήση από το Λος Αντζελες στις Κάννες και googlάριζα τον εαυτό μου με φρενίτιδα, όταν ο διπλανός μου μού συστήθηκε. Ηταν ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι. Eνιωσα μεγάλη ντροπή - ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι με βλέπει εδώ και μία ώρα να googlάρω τον εαυτό μου! Οταν του εξήγησα τι είχε συμβεί μου είπε ότι κι εκείνος θα έκανε το ίδιο...»

«Ομως ήμουν έξαλλος με τη διαρροή. Ημουν f-cking έξαλλος! Δεν είχα καν περάσει από ακρόαση. Τρομοκρατήθηκα μήπως όλη αυτή η viral αντίδραση στα σόσιαλ κάνει την Warner να υποχωρήσει. Ολοι ήταν ανήσυχοι, όλοι πανικόβλητοι...»

Τελικά όλα πήγαν καλά κι ο Πάτινσον θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τους Μάικλ Κίτον, Βαλ Κίλμερ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κρίστιαν Μπέιλ και Μπεν Αφλεκ. Για τον ίδιο, αυτό είναι ένα παιδικό όνειρο.

Robert Pattinson 607 2

«Από παιδί, η στολή του Μπάτμαν ήταν η μόνη στολή που ποτέ είχα.» Δεν αποκαλύπτει όμως που ακριβώς την φορούσε. «Αν το πω από τώρα θα με εκτελέσουν στα σόσιαλ. Αν παίξω το ρόλο και το κάνω με επιτυχία, θα σας το αποκαλύψω. Θα μιλήσω στο τέλος.»

Και τώρα, πώς σχολιάζει τις αρνητικές αντιδράσεις, τα σχόλια, ακόμα και την αίτηση που κυκλοφόρησε στα σόσιαλ με υπογραφές που ήθελαν την Warner να ξανασκεφτεί την επιλογή της;

«Για να είμαι ειλικρινής, ό,τι διάβασα ήταν λιγότερο βιτριολικό από όσο περίμενα. Και σίγουρα είναι προτιμότερο να ξεκινάς κάτι τέτοιο από το περιθώριο. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουν πολύ λίγα από εσένα..»

Ο Πάτινσον θα υπογράψει για τις επόμενες τρεις ταινίες του franchise - την τριλογία που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ρόμπερτ Πάτινσον στο επίσημο site του Variety.

Διαβάστε περισσότερα: