Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και ο Τζουντ Λο επιστρέφουν για έναν ακόμα «Σέρλοκ Χολμς»

στα 10

Η νέα καταιγιστική περιπέτεια του διάσημου ντετέκτιβ θα φτάσει στις οθόνες μας τα Χριστούγεννα του 2020.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και ο Τζουντ Λο επιστρέφουν για έναν ακόμα «Σέρλοκ Χολμς»

Ακόμα κι αν δεν ήταν αυτό ακριβώς που θα περίμεναν οι φανατικοί θαυμαστές του λογοτεχνικού ήρωα του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι οι κατά Γκάι Ρίτσι κινηματογραφικές περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς ήταν τουλάχιστον διασκεδαστικές.

Για την ακρίβεια, όσοι ήλπιζαν σε μια διασκευή πιστή στο πνεύμα των βιβλίων μάλλον απογοητεύτηκαν, ωστόσο το χιούμορ, η καταιγιστική δράση και η χημεία ανάμεσα στον νέο Σέρλοκ του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και στον πιστό του Δρ. Γουάτσον του Τζουντ Λο μετέτρεψαν τις δύο ταινίες του Ρίτσι σε τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και σκάρωσαν μια νέα συνταγή που δύσκολα θα έμενε χωρίς συνέχεια. Εστω κι αν αυτή άργησε λίγο περισσότερο απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς.

Διαβάστε ακόμη: Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν θα είναι η... αδελφή του Σέρλοκ Χολμς σε νέα σειρά ταινιών

Sherlock Holmes: A Game of Shadows 607

Επτά χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία, το «Sherlock Holmes: A Game of Shadows» του 2011, η Warner Bros ανακοίνωσε επίσημα πλέον ότι μια ακόμα συνέχεια στο «Sherlock Holmes» του 2009 είναι στα σκαριά, με το πρωταγωνιστικό ντουέτο να επιστρέφει στους ρόλους τους.

Αυτό που δεν είναι ακόμα σίγουρο, όμως, είναι αν στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα επιστρέψει ο Γκάι Ρίτσι, ο οποίος αυτή τη στιγμή γυρίζει το live action ριμέικ του «Aladdin» για λογαριασμό της Disney. Το σενάριο του «Sherlock Holmes 3», πάντως, υπογράφει ο Κρις Μπρανκάτο, γνωστός περισσότερο για τη δουλειά του στα τηλεοπτικά «Narcos» και «Hannibal».

Με ή χωρίς τον Γκάρι Ρίτσι, το «Sherlock Holmes 3» αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2020.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows 607

Διαβάστε ακόμη

Sherlock Holmes: A Game of Shadows 607